13.03.12
19:19
Здравейте!
Наскоро разбрах за т.нар.растителни стероли,които на практика увеличават тестостерона в тялото без страничните ефекти на стероидите и прохормоните.Става дума за продуктите на фирмата Мегабол и по-точно : Testosterol 250 и Dibencozide magnum.
Няма да давам линкове от сайтове,но за справка са налични в силабг.Целта ми е да ги приемам докато свалям килограми,за да поддържам анаболно състояние в организма и загубата на мускул да е минимална.Храната и тренировките естествено ще са на ниво,ще има също добавки като аминокиселини,нещо за мазнините и т.н.
Въпросът ми е има ли някои,който е ползвал добавките и наистина ли всичко около тях е натурално и няма нужда от PCT след това.Понеже в нета унформацията е такава,но не мога да се доверя току-така.
За справка-над 18 съм.
13.03.12
19:46
Първото е с основна съставка соя, а при второто зад така сложно звучащото съединение 5-дезокси-5-adenosinecobalamin са пропуснали да споменат, че всъщност това е коензим на B12. Пълен майтап са и двете, но за сметка на това са им избрали звучни имена :D