Тренировката с тежести спира растежа - вярно или не?

14.03.12
23:01

Тренирам от 1 месец.На 14 години съм, но след 5 дена правя 15.Висок съм около 168-170см.Имам коремче и гърди и искам много да ги сваля.За сега ходя 3 пъти в седмицата (Пон, Сряда и Петък) ,като тренирам всичко  и играя на всички уреди.Обаче залата (която е единствена в моето село) няма много уреди ... горе доло основните според моите виждания. Това няма значение де въпроса ми е днес докато тренирах вдигайте 35 от лежанка един човек ми каза че това можело да ми спре разтежа(че съм дигал много ).Аз лично се мисля за много нисък и искам много да порасна, но не мога да се гледам “дебел” ... Има ли нещо вярно в това че можело да ми спре разтежа ?Как? Защо? Начин да се подпомогне разтежа?Всичко което знаете :) Мерси предварителлно

14.03.12
23:17

Не.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1