15.03.12
04:19
Здравейте, тъй като не успях да намеря отговор на въпроса ми във форума пускам тема. В етап на отслабване съм и тренирам по програмата Биичбоди на Леонардо Карвало. Нормално закусвам след ставане с овес, яйца, малко сирене и стафиди и след около час започвам тренировката, като веднага след нея пък изяждам половин грейпрут/ което не съм сигурна до колко е правилно/. До няколко дни ще започвам да пия Стимулант Х, но се чудя кога да взимам - преди и след закуската като се има предвид, че трябва да се пие 1 час преди тренировка, а нямам възможност да тренирам в друго време от деня. Другия ми въпрос е дали ще е проблем без да махна сиренето от закуската при положение, че е не повече от 30 гр. / четох, че комбинацията между двете не е полезна/
Благодаря предварително :)
15.03.12
08:19
Започни с доза от 1 капсула след като се събудиш. След това изчакай 20-тина минути и тогава закуси. Приеми още една капсула към обяд.
След няколко дни, ако дозата от 1 капсула ти влияе добре, можеш да добавиш още една сутринта.
Сиренето в този грамаж няма да ти навреди. Ще познаеш кога ти вреди ако започнеш да вдигаш много високо кръвно.
15.03.12
13:49
Ще се опитам да бъда колкото се може по-ясен. Не ти трябва да пиеш глупости (тук ще ме намразят повечето). Дали ще свалиш килограми зависи 100% от твоята диета. И като имам предвид диета, имам предвид, че дори и кардио не ти е нужно, но помага. Целта ти е да ядеш около 500 калории по-малко от нужните за деня. За да се запазят мускулите трябва да ядеш голямо количество протеин. Накратко, ядеш много протеин, полезни мазнини, а въглехидрати приемаш след тренировка и може и сутрин, като ги ограничиш колкото се може повече. Кардио ако правиш, го правиш сутрин на гладно преди да закусиш, а не след тренировка, защото възстановяването ти се прецаква. Това е.
Мнението беше редактирано от f45gter dtheg на 15.03.12 13:50.
Благодаря за отговорите :) Към Митко - напълно си прав за всичко което казваш, аз също го знам за себе си, но има един мъничък проблем, а той е, че аз винаги съм гладна :D всъщност и за това ще взимам бърнъра- за да контролирам апетита си докато отслабна и да имам достатъчно енергия за да си върша в същото време и работата. Работя до доста късно и проблема с инсомнията ще е решен :) Иначе не мисля даже да го пия всеки ден, а само в дните, в които съм на работа и в този смисъл как смятате, дали мога да го взимам за по - дълъг от препоръчания 45 дневен срок..? Може би ще ми се падат по 3-4 пъти седмично. Иначе бънъра вече пристигна, мисля утре да го пробвам и ще споделя как се чуствам от него :)
Колкото за глада , не е от недохранване, не бързайте да ме нападате :) ям напълно достатъчно и здравословна храна .