19.04.05
15:44
Благодаря за съвета, Марто. Дано не те обижда обръщението. Аз съм на 27г. 166см/54кг. Ходя на боди шейпинг, но не съм много доволна. Затова се “взех в ръце” :D и започнах да тичам всяка вечер. Идеята ми е да включа и фитнес, но не знам дали да започвам веднага или първо малко да постопя мазничкото, после да ходя в залата. Бихте могли да ме посъветвате. Молбата за нвд-то отпада, защото ровейки намерих една твоя примерна диетка, която засега ме устройва. Инфото е толкова много, че е трудно да се прочете толкова бързо, сори ако понякога избързвам с ?-а, а то се оказва, че някъде другаде имало и отговора. Гледам да се храня здравословно. Бял хляб не помня от кога не съм вкусвала. Не смесвам ориз и хляб и картофи и месо и как беше там дрън-дрън. Ограничавам тестените изделия и сладкото. Все още не мога да се разделя с кока-колата, но и нея съм я намалила до мин. Опитвам се да пия повече течности и да консумирам сурови зеленчуци. Ами това е, което се сещам.
Ползвай Кола лайт (или както беше там), понеже другата има много захар (и съответно въглехидрати). С половин литър кола дневно (примерно, не знам колко ти е минимума) излизаш доста от рамките на НВД ;)
Половин литър кола да...но за цяла седмица, приятелю. Тук-там прочетох, че изобщо трябва да се спрат газираните напитки, затова казах, че съм я намалила до мин.