Фитнес или лостове -кое предпочитате

16.03.12
12:29

Кое предпочитате и защо, нека да видим кои са по многобройни :)

16.03.12
12:43

лостове

Защо трябва да ги делим и да избираме само едното?

16.03.12
12:44

То са едно и също нещо. Фитнес е обширно понятие, идва от fit. Съответно лостовете са просто инструмент, който се ползва и във фитнеса.

16.03.12
12:55

Сигурно има предвид лостовете в парка или фитнес залата?

Или въпросът трябва да звучи така - Как предпочитате да тренирате - с машини или със свободни тежести..?

Мнението беше редактирано от Блажка на 16.03.12 12:56.

АЧ

16.03.12
13:41

казано от Oranje на 16.03.12, 12:43:

Защо трябва да ги делим и да избираме само едното?

Защо не заедно :)

16.03.12
14:39

казано от Puppy(Skoge) на 16.03.12, 12:55:

Сигурно има предвид лостовете в парка или фитнес залата?

Или въпросът трябва да звучи така - Как предпочитате да тренирате - с машини или със свободни тежести..?

или и със собствена тегло.

Аз лично съм привърженик на щангите - избягвам машини , избягвам и кофите
Единственото нещо от така наречения ‘’стрийт фитнес’’ , което съм включил в програмата си са набиранията.

16.03.12
14:46

При лостовете няма как да разделя мускулите на групи, затова предпочитам фитнеса..

Правя и двете (поне докато не се контузих де - сега не мога да правя нищо поне още няколко дни).
4 пъти фитнес 3 пъти тренировка на стадиона 1 път в спортната зала

17.03.12
00:30

Зависи от целите.

Аз лично предпочитам фитнеса,защото на лостовете доста групи изостават (без гърба),иначе ръце,рамо,гърди,КРАКА за мен са си изоставащи групи при лостовете.Както искате го разбирайте.

31.03.12
17:05

Това е супер безмислен въпрос. На така наречениете лостове упражненията се свеждат до всякаквите вариации на набирания, кофички и лицеви опори, клек със собствено тегло и тн. Набирането е просто, макар и основно, едно от многото упражнения за гръб. Кофичките и лицевите опори са част от упражненията натоварващи гърдите и трицепса. Какво е това деление ? Аз като не ходя на “лостове” все едно не правя набирания кофички и лицеви опори :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1