16.03.12
12:29
Кое предпочитате и защо, нека да видим кои са по многобройни :)
16.03.12
12:43
Защо трябва да ги делим и да избираме само едното?
То са едно и също нещо. Фитнес е обширно понятие, идва от fit. Съответно лостовете са просто инструмент, който се ползва и във фитнеса.
Сигурно има предвид лостовете в парка или фитнес залата?
Или въпросът трябва да звучи така - Как предпочитате да тренирате - с машини или със свободни тежести..?
Мнението беше редактирано от Блажка на 16.03.12 12:56.
16.03.12
13:41
Защо трябва да ги делим и да избираме само едното?
Защо не заедно :)
Сигурно има предвид лостовете в парка или фитнес залата?
Или въпросът трябва да звучи така - Как предпочитате да тренирате - с машини или със свободни тежести..?
или и със собствена тегло.
Аз лично съм привърженик на щангите - избягвам машини , избягвам и кофите
Единственото нещо от така наречения ‘’стрийт фитнес’’ , което съм включил в програмата си са набиранията.
При лостовете няма как да разделя мускулите на групи, затова предпочитам фитнеса..
16.03.12
16:33
Правя и двете (поне докато не се контузих де - сега не мога да правя нищо поне още няколко дни).
4 пъти фитнес 3 пъти тренировка на стадиона 1 път в спортната зала
17.03.12
01:42
Аз лично предпочитам фитнеса,защото на лостовете доста групи изостават (без гърба),иначе ръце,рамо,гърди,КРАКА за мен са си изоставащи групи при лостовете.Както искате го разбирайте.
31.03.12
17:05
Това е супер безмислен въпрос. На така наречениете лостове упражненията се свеждат до всякаквите вариации на набирания, кофички и лицеви опори, клек със собствено тегло и тн. Набирането е просто, макар и основно, едно от многото упражнения за гръб. Кофичките и лицевите опори са част от упражненията натоварващи гърдите и трицепса. Какво е това деление ? Аз като не ходя на “лостове” все едно не правя набирания кофички и лицеви опори :)