Моят дневник - suzukigsxr

Темата е заключена.

16.03.12
17:47

Здравейте от мен :)
Висок съм 190, тежа 81-82 килограма. Тренирам от 1 месец с кръгови тренировки, програмата я взех от сайта. Искам да покача мускулна маса. Тренирам 3 пъти в седмицата + 1 плуване. Взех си един протеин : суроватка на синтракс с вкус на шоколад. Знам че протеинът не прави чудеса, но просто не съм свикнал да ям по много, а така поне ще задоволя нуждите си от белтъчини. Храня се основно със свинско, пилешко, яйца, мляко и млечни продукти, овесени ядки, плодове и зеленчуци, боб, паста, спагети, ядки. Ограничил съм сладкото и газираното, алкохол пия рядко, цигарите са ми лек порок (пуша по 1-2 на ден, ако съм на дискотека и по повече :) ). Не ям пържено, много рядко ям от закусвални от рода на МС, предпочитам понякога да си вземам съб уей, когато нямам възможност за друго

Храната ми за днес беше следната:

09:45 - 1 доза протеин с вода
10:15 - овес с мляко
11:30-12:30 - тренировка
12:30 -1 доза протеин
13:30 - 250 грама свинско с 3 яйца
16:00 - спагети със 100 гр. сирене
18:30 - 250 грама свинско с малко боб и спагети
21:00 - кисело мляко и 100гр. фъстъци

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1