Вечерно бягане

19.04.05
20:34

Така.Имам едно малко въпроче за вечерното бягане.Значи бягам вечер кам 21:30 некаде там......и въпросът ми е хубаво ли е да се яде преди бягането или след бягането.И след бягането ям салата от домати и краставици(чиста без подправки).

19.04.05
21:30

не яж два чса преди бягане и час след това,иначе много късничко ми се струва,по принцип гледай да не ядеш след 7 8,ама зависи кога лягаш,и като бягаш ще огладнееш много,повярвай ми,а много трудно се заспива като ти стърже стомаха :wink:

19.04.05
21:46

кви раоти говориш да не се ядяло след 7-8…. преди лягане някакъв бавно усвояем белтък е просто задължителен ако искаш да предотвратиш катаболно състояние

19.04.05
21:51

ако иска да отслабне...ама той сам е рзгледал темата за вечерното хранене

20.04.05
13:14

Салата ОК, и протеин ти трябва.

23.04.05
19:51

мм.....след бягане изяждам 150-200 гр. пил.гърди и испивам 1 кофичка кисело мляко.И след около  1 час и 1 час и половина си лягам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1