19.03.12
20:36
Здравейте искам да по моля някой да ми предложи програма за релеф - кг. 95 год. 16 ръст 1.85. Тренирам от 2 месеца и искам за 3 месеца да да се орелефя.
мерси
19.03.12
20:45
Няма да те лъжа. За 3 месеца нищо не може да направиш. Освен ако... Ако не направиш 1-2 цикъла с *********, Кофеин и Аспирин + ******** + Перфектен хранителен режим + 100% отдаване. Но иначе не мисля..
Модерация: Следващият подобен съвет ще бъде свързан с по-сериозни санкции. Моля, съобразявайте се с идеята и правилата на форума!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.03.12 23:00.
19.03.12
20:48
Ами зависи какво ти е състоянието като подкожни мазнини!Ако си доста мазен,няма да стане,от личен опит ти казвам!Иначе повечето е в храната!Спри сладкото,газираното и хляба.Яж повече яйца,месо,ябълки,грейпфрут и салати.Ограничи доста въглехидратите!И наблегни и на кардиото!Ако можеш да издържиш прави Табата интервали:20 сек спринт,10 сек бавно и така общо 4 минути!Като за по-лесно го прави на колело/велоаргометър!Колкото до самите упражнения,няма кой знае какво значение!Прави си кардото!И си помпай здраво.Поздрави!
19.03.12
21:11
Според мен е прекалено рано след 2 месеца да започнеш релеф. Увеличи кардиото и пресити .
19.03.12
22:37
казано от Svetlio s. на 19.03.12, 20:36:
Здравейте искам да по моля някой да ми предложи програма за релеф - кг. 95 год. 16 ръст 1.85. Тренирам от 2 месеца и искам за 3 месеца да да се орелефя.
мерси
Въпросът е има ли какво да се покаже под мазнинките?За 2 месеца най-много да си научил с кой бутон се пуска пътеката за бягане.
казано от Mitko Myanev на 19.03.12, 20:45:
Няма да те лъжа. За 3 месеца нищо не може да направиш. Освен ако... Ако не направиш 1-2 цикъла с *********, Кофеин и Аспирин + ********** + Перфектен хранителен режим + 100% отдаване. Но иначе не мисля..
А ти даваш ли си сметка, че някой недораслек ще прочете поста ти и ще направи именно това? Трябва някой да е рядко тъп за да направи подобна глупост като това да взима ****** в комбинация с ******* и кофеин, да не говорим че става въпрос за лекарствени средства предписвани с рецепта, които същевременно са в допинг лисатата на WADA.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 19.03.12 22:52.