20.03.12
01:03
някъде бях чел за това нещо тва наистина ли е вярно?
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 20.03.12 07:03.
20.03.12
01:08
Помагат и за рак на белите дробове, също и за състаряването на кожата, както и за още един куп “хубави” неща.
Май си объркал форума, където да питаш подобни глупости. Горе има едно бутонче “изход” - ползвай го.
20.03.12
02:19
А знаеш ли че ако случайно ги спреш какъв ще е ефекта ? head_hunter Е прав за всичко .. но и запомни че може би най важният орган във всеки един спорт са белите дробове !
Освен това, пушенето забавя кръвообращението (доколкото знам).
А това определено не е добре, ако искаш да отслабнеш.
20.03.12
12:29
Повече пречат отколкото помагат.
20.03.12
13:33
Според мен ти трябва *******. Цигарите са слаби.
Модерация: Вчера предлагахте стероиди, днес наркотици! Моля, въздържайте се от подобни коментари!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 21.03.12 16:50.
20.03.12
14:16
Това е като да си ампутираш крак, с цел да си намалиш теглото. Ще свърши работа, но е малоумно.
Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 20.03.12 14:17.
21.03.12
14:21
Повечето ми познати жени-пушачки не спират цигарите поради страх от напълняване, но в същото време не ги е страх от това, което причиняват цялостно на организма и имунитета си. Парадоксално! По-добре слаба, болнава и с изсъхнала кожа, отколкото спортуваща и здрава...
Много мъка има по този свят!!!
Пак ще цитирам приживе Маргарита Манева : “естествен подбор...”
Венци, кажи им да си пушат, задължително бисквити Вита със забавено усвояване на въглехидратите, маграрин с фибри, обезмаслено мляко на Данон, Пауло Куельо и....много поздрави:)
да не забравиш онея слим трим ултра мега хипер чорапогащи дето като ги убуеш и намаляш талиата с 20 см за 1 седмица!!
21.03.12
20:18
да не забравиш онея слим трим ултра мега хипер чорапогащи дето като ги убуеш и намаляш талиата с 20 см за 1 седмица!!
Тея не помагат. Истината е тук - http://www.slimweightpatch.bg/why.htm
Лепваш си 2 лейкопласта на задника и .. цитирам “гориш мазнини като луд” !
22.03.12
09:00
Еййй, какви неща хората мислят само и само да не си закарат задниците във фитнес залата!!? ...Аз явно съм изостанала.
Но пък най-обичам, когато някое момиче/жена със слаба фигура ми каже ....”ами аз си пуша и си хапвам тестени и сладки неща и нищо не ми се лепи”......И ми идва да им кажа....Блъскайте бяло брашно, бяла захар и бяла сол , пък се радвайте, че “нищо не ви се лепи”, докато си пушите :Д
Е щом са слаби значи наистина не им се лепи.. :)
Па като почнете с тия бели брашна,бели захари...тя баба ти едно време само с пълнозърнесто брашно е месила,правила е компот с кафява захар и е готвила без сол! :D
Защо всички са започнали да се заяждат? Това е поредната тема, в която някой задава “малоумен” въпрос и всички се редят да го плюят. Някой от вас да се е родил всезнаещ? ..
За н-ти път отварям тема, в която някой задава въпрос и остава незадоволен с отговор, подронено самочувствие и вероятно последно посещение, защото всички го хранят!
Едно време форума беше на много по-високо ниво от колкото е сега.. Нек’ви хора с нек’ви аватари решават, че който не знае каквото те знаят заслужава унизителен коментар и групов смях :) или за вас важи максимата - ако не знаеш - не питай..
Някой пак е чел не дочел, но все пак да се обади.
Аз тук не видях никакви лични нападки и хранилки, просто хората си споделиха мнението за цигарите. Виждал съм в други теми да е имало хранилка, но точно в тази тема няма такова нещо. Може би на hunter-a мнението му е по остро, но това е неговия стил на изразяване и разбира се решаващо е и в какво настроение ще е :D
Винаги ще има странни, глуповати дори въпроси за по мъдрите от новите и по млади фитнес ентусиасти.
Такива теми трябва да се приемат спокойно, защото винаги ще ги има. В повечето случаи хората не си правят труда да поровят в интернет за отговори на въпроси, които могат да получат (говоря по принцип не специално за тази тема) без да задават въпроси по форумите. В повечето случаи така ще намерим отговора много по бързо, отколкото ако задаваме въпрос във форум и да трябва да чакаме за отговорите, които няма гаранция дори, че ще са верните.