Колан за отслабване

21.03.12
21:39

Имам един въпрос. Купих си колан за отслабване, много е добър, няма да правя реклама, та към въпроса. Лятото не мога да тренирам, и качвам много мазнини по тялото си .. работата, която извършвам е сравнително тежка физическа:
Сутрин ставам към 3.45 и от тогава до около 11 по обяд съм прав и пада много голямо потене, защото жегата си я бива. Та въпроса ми е - ще е пролем ли да съм с колана от сутринта към 4 до 11 около  7 часа? смисъл нещо с изнежване на кръста или някакъв друг проблем? Не мога да си сложа колана, когато стане топло, защото ръцете са ми изключително замърсени.
Благодаря за отговора предварително.

ПП: Ако знаете някои вредни ефекти от ползването на колан за отслабване споделете :р

21.03.12
21:58

Колан за отслабване.. вратовръзка за маса..

22.03.12
09:34

Моята рехабилитаторка твърди, че от тези колани отслабват мускулите на кръста, тъй като са постоянно стегнати и не извършват никаква работа по поддържането (не го предавам много нАучно, така го разбрах).

22.03.12
10:24

Колана за отслабване единствено те загрява и се дехидратираш (губиш вода), но да сваляш мазнини, по - добре си купи нещо друго за тези пари.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1