22.03.12
10:45
Здравейте, току що се регистрирах за да мога да пиша, ако темата не е за тук моля да бъда извинен. Мъж съм на 28г. висок 200см и тежа 113кг. То така написано ми изглежда добре, ама като се видя в огледалото и ми става гадно. Тежи ми, даже ми пречи, а да не говорим колко е грозно висок човек с голям корем и гъз. Зимата качих 14кг. и искам да попитам как мога да ги сваля за колкото се може за по кратко време. Тренирам в къщи с няколко тежести, време за фитнес нямам или поне не ми се ходи сам за да не ми се смеят. Кога е добре да се бяга, сутрин или вечер? И по колко да бягам, не че ще мога да бягам много ама ... все пак? Какво да ям и какво не? До колко часа да ми е последното хранене, като си лягам към 01ч.? Имам един креатин вкъщи, мога ли да го пия 20 мин. преди тренировка или ще пречи на отслабването ми (никога не съм пил подобни добавки, днес беше за първи път ама много горчи мам*а му)
Мога ли да купя друга добавка, която да ми убива апетита и да разгражда мазнини? Четох доста, но в мрежата има толкова много информация, че започнах да се обърквам вече и за това реших да пусна тази тема. Съжалявам, че е толкова нахвърляна просто бързам за работа. Сигурен съм, че много хора има, които доста разбират от тези неща и се надявам да ми помогнат.
С пожелание за лек и успешен ден!
Кастиел
Темата беше редактирана от Кастиел Атанасов на 22.03.12 23:04.
22.03.12
11:17
Ефикасна добавка за сваляне на мазно - фет бърнър. Доколкото до тичането сутрин на гладно е най-ефикасно, 15 минути интензивно кардио - 2/3 пъти в седмицата. Всичко това комбинирано с хубав хранителен режим , ще ти даде исканите резултати ! ;)
Мнението беше редактирано от Daniel Petkanow на 22.03.12 16:13.
казано от Кастиел Атанасов на 22.03.12, 10:45:
Здравейте...
Какво ядеш сега? Мога да предположа с какво се храниш най-често, но по-добре сам да напишеш повече информация.
Какво точно правиш с тези няколко тежести т.е какви упражнения?
Ако някой ти каже: бягай по толкова, храни се с това и това, до тогава, а не по-късно; спи по еди колко си часа...Дали ще можеш да се справиш на този етап? А и дали ще е оптимално за теб? Казваш, че си чел доста, стремиш ли се да прилагаш нещо от тази информация на практика? И как ти се отразява?
Само искаш да отслабнеш за колкото се може по-кратко време или и да изглеждаш добре, и да се чувстваш добре? Вторият вариант, обаче, изисква търпение и усилия.
Също така не виждам какво смешно може да има, ако отидеш да тренираш в някоя зала. Няма човек, който се отнася сериозно и отговорно към тренировките си и който има коефициент на интелигентност поне двуцифрено число, да ти се присмее. А останалите, както и тяхната оценка не бива да те вълнуват ни най-малко.
Има много хора, които отиват в залата и се стараят да оправдаят нечии очаквания. Те са за смях, не тези като теб! :)
26.03.12
10:32
казано от Мария А. на 22.03.12, 12:07:
казано от Кастиел Атанасов на 22.03.12, 10:45:
Здравейте...
Какво ядеш сега? Мога да предположа с какво се храниш най-често, но по-добре сам да напишеш повече информация.
Какво точно правиш с тези няколко тежести т.е какви упражнения?
Ако някой ти каже: бягай по толкова, храни се с това и това, до тогава, а не по-късно; спи по еди колко си часа...Дали ще можеш да се справиш на този етап? А и дали ще е оптимално за теб? Казваш, че си чел доста, стремиш ли се да прилагаш нещо от тази информация на практика? И как ти се отразява?
Само искаш да отслабнеш за колкото се може по-кратко време или и да изглеждаш добре, и да се чувстваш добре? Вторият вариант, обаче, изисква търпение и усилия.
Също така не виждам какво смешно може да има, ако отидеш да тренираш в някоя зала. Няма човек, който се отнася сериозно и отговорно към тренировките си и който има коефициент на интелигентност поне двуцифрено число, да ти се присмее. А останалите, както и тяхната оценка не бива да те вълнуват ни най-малко.
Ще дам пример с какво се храня горе долу.
закуска към 10:30 - мюсли с кис. мляко
обяд към 14 - 1 супа (повечето пъти)
след обедна закуска към 16:30 - 2 ябълки
вечеря - 21ч. (вечерята общо взето е каквото има в хладилника, защото като се храня така и по цял ден съм гладен и вечер след работа не мога да издържа да не хапна нещо, знам че е грешно, но повечето пъти гладът надделява) ... за това питах за хранителне добавка която да ми помогне да горя мазнини и да убива апетит
За тежестите .. предимно основни упражнения, когато имам време.
Разбира се, че като всички хора и аз искам да изглеждам добре и да се чувствам добре, не е само до отслабването на 7-8 килограма, но от някъде трябва да се почне. Та, има ли такова нещо изобщо да разгражда и да намаля апетита, ако да какво, колко струва и как се приема?
Вероятно има добавки с подобни “функции”. Аз лично не мога да ти препоръчам някоя определена, тъй като не използвам такива. По-добре някой, който е по-запознат да ти даде конкретна информация. Струва ми се, обаче, че ти ги възприемаш като нещо чудодейно и разчиташ твърде много на тях. Трябва да знаеш, че те няма как да свършат цялата работа. Без да тренираш качествено не става. Освен това храненето ти е доста лошо. Със супа на обяд и след това две ябълки предполагам, че тялото ти, ако можеше, би пищяло от ужас. :) Независимо колко пъти ще ядеш на ден - дали 2 или 6 е добре да приемаш качествена храна, с която да се стремиш да си набавяш необходимите ти за деня белтъчини, полезни мазнини и въглехидрати. Това най-общо казано. Поразрови се из раздел Хранене. Със сигурност ще откриеш полезни статии, които да те насочат, с какво да се храниш. Защото, ако продължаваш да се лишаваш от храна през по-голямата част от деня, а пък вечер се натъпкваш с каквото ти падне, тялото ти най-вероятно ще си складира това, което му даваш, като излишни мазнини. Още повече, че ти не залагаш за момента на тренировките до колкото разбрах. Шансът да си останеш с тези килограми и гладен е значителен.
Мнението беше редактирано от Мари А. на 26.03.12 15:07.
Здравей,има много случаи като твоя.Няма страшно,стига да си сериозен,постоянен и търпелив ще постигнеш всичко,което очакваш.Така,дотук добре,само че това няма да стане в рамките на тези 2-3 месеца докато дойде лятото.Възможно е да подобриш външния си вид,да се пооформиш,но нали не това целиш,а именно едно добре изглеждащо тяло,както и здраве в дългосрочен план?Както каза Мария А. ,ако искаш едно хубаво,подхождащо на ръста ти тяло,от което да не се притесняваш да идеш да тренираш във фитнес зала,трябва да си сериозен и търпелив.Аз ще те посъветвам да поразгледаш този дневник. http://www.bb-team.org/forums/viewthread/50251
28.03.12
10:47
Това момче с дневника е постигнал завидни резултати, но просто нямам финансовата възможност за подобно хранене като неговото.