Проблем с гърдите!

20.04.05
00:07

Имам така наречените “лисичи муцунки” всяка дртуга част от гърдите ми е мн стегната. Горната ми част расте мн по-бързо въпреки, че за горна част правя с мн мн по-малка тежест в сравнение с горната. Правя 4 упражнения за гърди 3-те лежанки с лост и кабели. Кажете какви упр да правя, за да се оправя, че това е непоносимо.

20.04.05
00:31

Обясни по подробно проблема че нещо не разбирам добре

20.04.05
12:16

Здравей и добре дошъл във форума. Пожелавам ти времето, прекарано тук да е приятно и ползоворно за теб. Относно твоя въпрос, наистина е добре да обясниш по-добре за какво иде реч. Гърди тип “лисичи муцунки” на мъж не мога да си преставя как би изглеждало. Иначе ми се струва,че правиш прекалено много упражнения. Ако имаш преразвита горна част, спри упражненията за нея, прави единствено повдигане от лег и кофички. Това са най-добрите упражнеия за гърди.
Успех!

20.04.05
12:19

на мен ми се струва че май долната му част е по-развита от горната и са му някак остри гърдите,затова може би е по-добре да наблегне на горната,но все пак той ще каже какъв му е проблема

20.04.05
12:22

[quote author=“ridbik”]Горната ми част расте мн по-бързо въпреки, че за горна част правя с мн мн по-малка тежест в сравнение с горната.

Само той си знае всъщност... :D

20.04.05
12:45

Ако проблемът е такъв, какъвто си мисля, това са мастни натрупвания, и не могат да се регулират с никакви упражнения. Даже ми звучи и като гинекомастия.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1