Нужен ми е съвет за безопасен продукт за отслабване

22.03.12
19:27

Здравейте аз съм на 14 години,168-170см,67кг и имам около 4 месеца опит в фитнеса.но имам малко тлъстини омръзна ми вече..и ако може да ми препоръчате някакав продукт за отслабване/изчистване на мазнините ,но ако може да е безопасен защото все пак съм на 14 години ?Благодаря Предварително

TA

22.03.12
19:39

Хранителен режим и малко повече четене.

п.с какъв е този бум на 14 годишни плажни билдърчета :х

Мнението беше редактирано от toshkobz a на 22.03.12 20:02.

22.03.12
19:56

казано от toshkobz a на 22.03.12, 19:39:

п.с какъв е този бум на 14 годишни летни билдърчета :х

емм..аз лично искам сила и добро тяло(красиво) за което се старая

казано от toshkobz a на 22.03.12, 19:39:

п.с какъв е този бум на 14 годишни плажни билдърчета :х

Охо, това не е нищо, ей ся средата на април почват.

S!

22.03.12
21:50

Все пак си на 14 и трябва да е нещо безопасно. Ако беше на 50, няма значение хахаха.... Гледай да ограничаваш сладките неща, тестени изделия и т.н. и ходи да тичаш. Ако трябва всеки ден ходи и ще си ОК. Прочети малко материал из сайта и пиши пак.

Мила

23.03.12
08:38

На 14 години не може да ти се препоръча никакъв бърнер. Когато един бърнер се тества върху човешки организъм, то се прилага на хора, които са на възраст над 18 години. В такъв случай не могат да се изследват страничните ефекти при хора или по-скоро деца на 14 годишна възраст.

Тренирай, храни като тестени продукти (от бяло брашно), пържено, храни със съдържание на трансмазнини (чипс, маргарин), храни със високо зъдържание на захар, не трябва да ти бъдат ежедневие, трябва да присъстват по-рядко в храненето ти.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1