Как да запазиме масата в период на изчистване на мазнините!

EN

20.04.05
09:48

Здравейте ,от околю 30 дена започнах да свалям килограми(да изчиствам мазнините)и определено има ефект карам колело(велоаргулетар) 3 пъти седмично сутрин по 45 минути!Пия Л-карнитин и спазвам диета за тези 30 дни свалих 7-8 кг но ми намаляха и размерите!Кой според вас е най удачния начин за запазване на мускулната маса?С какви препарати?Аминокиселини суроватачен протеин или нещо друго?Споделете опит и знания!

20.04.05
09:54

Най-добрият начин за запазване на мускулната маса е правилната диета. Яж често и по малко. Зависи от организма и генетиката, каква диета ще предпочетеш. Другото важно е протеина сутрин и вечер да го взимаш, аминокиселините преди и след тренировка, глюкоза или подобен въглехидрат след тренировка, рибено масло преди сън, азотният бустър на оптимум върши добра работа, защото те подържа в полужителен азотен баланс.
по-здрави

20.04.05
09:56

според мен е невъзможно д свалиш мазнини без никаква загуба на мускулна маса,протеини е добре да пиеш,може и някакви АК да си вземеш

20.04.05
09:57

Да така е! :) То зареди това културистите по време на релеф яко стероиди вкарват

20.04.05
09:59

За да пазиш по-добре мускулите е добре да сваляш с по-бавен темп, 7-8 кг за месец са доста, ориентирай се към общо взето два пъти по-бавно сваляне.
Други правила за съхранение на мускулите в период на чистене:
- достатъчно протеин в храната, разпределен сравнително равномерно през деня;
- вземай АК /може и суроватъчен, но АК е оптимално/ преди и след кардио;
- не забравяй заниманията с тежести, дори да имаш сили за малко по-леки натоварвания, пак трябва да работиш на max в залата;

Накрая, мисля че е излишно да ти казвам, че с известна загуба на размер трябва просто да се примириш.

EN

20.04.05
12:13

Благодаря за отговорите ще се радвам ако има още такива!За свалянето използвам Л-карнитин,колко време мога да го пия зада се запази ефекта му,той депозапасен прапарат ли е?Другия ми въпрос е какъв протеин(не на коя фирма) и по колко да пия на ден 50-60-70gr(колко)!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1