23.03.12
00:06
Днес ходих до сила.бг да си взема Jack3d и ми казаха , че вече от около 1 месец е забранен за продажба заради забранената съставка . Аз все пак се надявам все някъде още да се продава. Това е единствения бустер , който уважавам и искам да го намеря. Някой да знае магазин в който мога да го намеря?
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 23.03.12 00:08.
23.03.12
00:27
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/57736
Темата е малко по-надолу от твоята.
п.п. Спряха продажбата и на доста други, а на тези, които не са, ще спрат.
Големия майтап е, че министерство на здравеопазването се задейства месеци след, като забраната беше факт :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 23.03.12 00:29.
23.03.12
00:47
Не знаех, че 1,3-ДМАА е спрян в БГ ?! В Германия си купуваш спокойно :D head_hunter, имаш ли списък с други неща, които са забранени? Между другото ДМАА-то се очакваше скоро да го спрат така или иначе. Работи супер добре и безотказно. Не могат да си позволят да има работеща добавка на пазара за дълго време.
Хммм мн лошо...... и за да не отварям нова тема , ако все пак не си намеря Jack3d , какъв бустер да си взема.. Пробвал съм на BSN NO XPLODE - излиза доста изгодно , но не останах очарован , няма го тоя тонус и желание за тренировка като при Jack3d . За Universal animal Animal pump какво ще кажете .. или за някой друг добри отзиви..
23.03.12
06:18
А бе това е България,който търси намира ;)
23.03.12
09:05
казано от Ради Хаджирадев на 23.03.12, 00:47:
head_hunter, имаш ли списък с други неща, които са забранени?
http://94.156.102.51/bg/laws/ldoc/2135758694
Black Jack на Pure Nutrition е едно към едно с Jack3d, само че има и йохимбин. Аз бях малко скептичен към тази марка но откакто пробвах въпросния бустер всичко друго ми се вижда слабо.
Има го Джака просто го крият :) Те нашите проверяващи са едни палячовци, че да не говорим. Лошо свикваш с тези стимуланти колега, много зор ще имаш когато правиш почивка ;)
23.03.12
10:21
казано от Георги на 23.03.12, 09:09:
Black Jack на Pure Nutrition е едно към едно с Jack3d, само че има и йохимбин. Аз бях малко скептичен към тази марка но откакто пробвах въпросния бустер всичко друго ми се вижда слабо.
И него трябва да са го спряли. Не се залъгвайте, че тази работа, ще продължава вечно, то и марихуаната е растение. Все пак има хора с доста по-високи познания от нашите, които решават, кое може да е опасно за човешкото здраве. Дори и да се продава към момента, ще е до изчерпване на количествата, а след това остава да се внася контрабандно, което от своя страна не е рентабилно.
Адвоката - на теб поне 354а трябва да ти говори нещо ;)
23.03.12
12:52
Мен лично спирането на 1,3-dmaa не ме засяга, защото така или иначе се бях зарекъл, че повече няма да го ползвам. Нооо много други хора ще мрънкат... особено тези, на които мотивацията им е затворена в кутия с капачка.
Head_hunter-a е прав.
Аз лично съм много доволна и от jack3d, black jack, super pump, обаче моя колежка беше пробвала преди една от тренировките си (нарочно не пиша името на продукта), стана и лошо и се наложило да я водят на лекар. Целият проблем бил в това, че тя има проблеми със сърцето и получила няквакво сърцебиене, оттам и се е качило кръвното и така. Няма да коменторам, че са и го препоръчали от магазин с думите: ” Това ще ти даде много енергия по време на тренировка и няма никакви странични ефекти... като кафето, ама малко по-силно...”
Ако ги спрат тези продукти, ще съжалявам, особено това на пюр много ме изстрелва, а мотивация не ми липсва, усещането не може да се сравни и въпросът не е доколко си или не си мотивиран.
Мнението беше редактирано от Блажка на 23.03.12 13:54.
23.03.12
16:05
казано от Voyager на 23.03.12, 13:27:
Минута мълчание в знак на съжаление към плажните билдъри.
и толко не залужават :D
23.03.12
19:29
казано от Voyager на 23.03.12, 13:27:
Минута мълчание в знак на съжаление към плажните билдъри.
Аз пък в знак на съпричастност, ще си направя секуро /за незапознатите - местене на важен орган, от един крачол в друг/ :D