КЛЕНБУТЕРОЛ

Темата е заключена.

24.03.12
16:02

Здравейте ! Темата ми е относно ” Клебутерол”.На 16 години съм , и искам да попитам първо мога ли да го приемам , как се приема и кога ? Правя кардио от около 2 месеца , без продукт се чиста.И сега когато вече свалих около 6-7 килограма , свалянето стана по трудно за това искам да почна да приемам това , а и без това не ми се дават пари за Л-Карнетин или друг фатбърн.Просто ми трябва малко повече енергия и до колкото знам това разширява белите дробове.Просто искам да знам дали мога да го приемам тъй като съм на 16 , колко време преди трен се приема , по колко мг са приема и колко време се пие ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1