26.03.12
11:34
Тъй като ни се получи много добре в събота, събрахме се готини и ентусиазирани хора, реших да пусна тема, за да може да се уговаряме и да тренираме заедно. Аз заявявам присъствие за тази събота, часът ще го синхронизираме.
Дата 31.03.2012
Темата беше редактирана от Блажка на 25.04.12 16:20.
26.03.12
11:49
Аз ще дойда в неделята евентуално ако има тренировка или ще тренирам в залата на раковски :)
казано от ISB на 26.03.12, 10:07:
и подкрепяме и помагаме с оборудването
Да видим и с какво разполагаме:
От моя страна:
Халки
Пудовка - 16кг
Въжета за скачане - два броя
Аз в Събота и Неделя съм там след 14:00 +/- 10-15 мин.
Кой ще носи карти ??
Събота ми е почивен ден, така ,че ще повися малко на халките и ще се пека.
Неделя :
1. Залата
2.След нея Стадион
Едит: Няма организация при нас , а само девалвация :D
Десо,вземи и мутанта Олег;) , да порадва
Мнението беше редактирано от ISB на 26.03.12 12:19.
26.03.12
13:23
Когато мога, ще идвам и аз :) От мен - 16кг + 24кг пудовки за ползване :) Само ще трябва някой с транспорт в посока към СУ, че след това ще ми е тегаво връщането на пудовките вероятно :D
Ластик
Бг Торба
( пудовка няма да взимам, щом Къфицата ще носи)
Неделя в залата от колко часа, че после и стадион?
И какви карти????
Мнението беше редактирано от Блажка на 26.03.12 14:05.
Според мен си оставете аеробните неща за Раковски + малко пудовки...
Идеалния вариант(според мен) е щанги по залите на Юли, Кирето или 125-то през седмицата. Уикенда - акцент на бягането, на Раковски...
От мен - скромен принос от едно въже за скачане - малко, ама от сърце :D Мога и карти, и “не се сърди човече” да донеса разбира се де, само кажете ...
Блага, с картите освен, че може да играем белот разбира се, има и разни готини WODове - теглиш си карта и правиш съответното, което сте се разбрали предварително, че означава картата....ама това е за разни натури, дето тотално им липсва креативност в тренировките, демек - не е за нас :D
Иначе, специално за тоя уикенд още не знам дали ще съм на линия, че може няк’ви прескъпи гости да ми се изтърсят на главата, ама ако успея да се измъкна, даже и за малко, със сигурност ще се присъединя!
казано от slavko на 26.03.12, 14:49:
Идеалния вариант(според мен) е щанги по залите на Юли, Кирето или 125-то през седмицата. Уикенда - акцент на бягането, на Раковски...
Именно, това е планът като цяло май, май :)
Ехоу, кво става, ще се тренира ли уикенда? Дайте да видим колко сме, кога и какво ще правим? Аз ще направя всичко възможно да дойда, ама ми се ще да уточним мероприятието възможно по-рано, че да мога да наместя останалата програма за уикенда....
Така като гледам, в неделя може да вали следобеда, какво ще кажете за събота към 14-15ч на стадиона? За WOD-a викам да е нещо изродско, примерно да модифицираме малко тоя painstorm, за който Вик днес ни светна (за което благодарности!!!)?
Може да се скалира, ама трябват пудовки...
Или лостче от залата, ако пак се смилят над нас:)
Значи аз мисля да се включа в неделя, мога и в събота, обаче трябва до 14:00 да съм свършила с квото там ще правим, ще трябва да ходя на рехабилитация, няма мърдане вече, трябва да се види тая плешка и болката при мост. Не мога да отлагам , друг е въпросът, че трябва да уча по макроиномика.
Така че, ако Десо и Карфицата са навити повече за неделя, и аз ще взема да дойда тогава, мога да дойда и 2-та дни, просто в събота трябва да е нещо от 10-11 часа примерно.
Няма кво да го модифицарме, аз вече съм го записала в тетрадката и ще се прави ( не очаквах да се надъхаш толкова скоро). Какво ви притеснява в него, мен единствено бягането, ама ако намалим на от 1600м на 800 би било много кифленско от моя страна...
Мнението беше редактирано от Блажка на 29.03.12 12:47.
Е в такъв случай дайте да го направим в неделя. Ако не греша, имаме 1 пудовка и 1 бг торба?
Кой пейнсторм точно ще правите, че те бяха няколко май : ) И няма кво да скалирате нали все пак painstorm се казва ;)
казано от Nora B на 29.03.12, 12:48:
Е в такъв случай дайте да го направим в неделя. Ако не греша, имаме 1 пудовка и 1 бг торба?
Да, като Карфицата може да донесе една пудовка от 16 ( поне така разбрах)
Но няма да минем без лост, в процес на мислене съм... като се замисля само лост не съм мъкнала по автобусите... само тва остава ( facepalm)
TRANSACTION PENDING….
LOADING…
IN PROGRESS….
Мнението беше редактирано от Блажка на 29.03.12 12:55.
Лост - намерен, обаче сега се търси човек с кола, който да мине в събота да вземе инвентара:
Сашо:
“Тежести трябва ти ли ти?
Имам 2х10; 2х5 и 2х2.5
А неделя ще съм в Пловдив така че ако можете в събота вечерта пък ще се разберем кога да го взема : )”
Лоста не се знае колко кила, за тва взимаме и тежстите.
29.03.12
13:05
Пудовката малко трудно ще се пренесе от игличето ако иска да има сили за тренировката. Вижте, ако навиете пияндето да довтаса с колата :D Аз съм на линия за неделя.
29.03.12
13:08
казано от Десо на 29.03.12, 13:05:
Пудовката малко трудно ще се пренесе от игличето ако иска да има сили за тренировката.
Това е щото си мързелив и не си я научил да носи пудовката в рак позиция (giggle)
Норче, ето го адреса:
http://www.bgmaps.com/link/FBDD836B108EB94FBA896F824A6EBF12
В събота ще се разберем да минем да вземем инвентара :) Екстра се получава.
Дес, отпада пудовката, плана е измислен, довлечи се само с една доза буустер, ако ти пусне душичката...
29.03.12
13:11
Пияндето няма принципен проблем да дойде с белия аутобот, обаче не е ясна съботната вечер... (giggle) Финален купон с отбора, караоке, това-онова... програмата е доста сериозна, та не е ясно в неделя дали ще бъде в състояние да вдигне която и да е част от тялото си, че и да се натоварва... :P
29.03.12
13:11
Халки и въже също :)
Като за начало обаче предлагам Вик и Славко да погледнат какво сме замислили и да дадат съвет и мнение за почивките...
Аз след 400м бягане ще има нужда поне от 2-3 минути, да не кажа 5 за почивка. Това след първите 400, за другите - още по-зле ще е 100%.
Блага, ако железата ще са при теб, кво ще кажеш да мина в неделя преди тренировката да ги натоварим и да ходим към Раковски, не знам в събота дали ще успея....ама за това ще се разберем на лични най-вероятно де.
И копирам тук самата тренировка:
За време:
Бягане 400 м
- 50 клека (back squat)
- 50 предни клека (front squat)
- 50 клека с лост над глава (overhead squat)
Бягане 400 м
- 50 военни преси (shoulder press)
- 50 пуш-преси (push press)
- 50 изтласкване (push jerk)
Бягане 400 м
- 50 обръщане (Hang Power Clean)
- 50 изхвърляне (Hang Power Snatch)
Бягане 400 м
Така като гледам, ще сме не малко хора, само един лост ще е недостатъчен... клековете можем да ги правим и с БГ торбата, тя си е 20кг - перфе, ама за пресите, клийновете и сначовете ще си трябва лост. Освен да се редуваме някак си и да се изчакваме...така ще си увеличим времената, ама така или иначе пък ще се почива доста, по мои сметки...
Амиии хммм... освен да остава варианта с автобуса... да мъкна лоствете и тежестите по автобус, друго няма кво да измисля.
Аз трябва да ги взема от тоя адрес и да ги замъкна до Гео Милев...
Къде 35 килограма без лоста... + лоста - към 50, май няма как да стане без кола. Така че, да се мисли вариант, аз намерих човека с тежестите, вие намерет човека с колата в събота.
Мнението беше редактирано от Блажка на 29.03.12 14:14.
Абе чакай бееее, как ще мъкнеш по автобуса бе, абсурд! Аз нещо не съм разбрала явно :D т.е. в събота трябва от въпросния адрес да се вземат, така ли? Ако да, ще измисля нещо и в събота ще свършим работата, няма страшно!
29.03.12
14:17
Нора, твърде малко хора ще направят този комплекс без да умрат, а още по-малко - без да почиват стабилно ;)
П.П. Още отсега предлагам да носим и чувал, в който да хвърляме неизползваеми крака, защото след 150 клека ... :)
Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 29.03.12 14:18.
Да, това имах предвид.
Херцога е прав, засега сме само аз и ти самоубиййците, надали ще се включат още кой знае колко хора, Ilstrong може да се престраши... ако дойде, за другите - ще си кажат.
Добре, в такъв случай дайте първо да уточним кой ще идва и кой е навит за тоя комплекс. Ако наистина сме само аз и ти, няма смисъл от тия гимнастики с мъкненето на железарии през цяла София. А и най-малкото, винаги може да помолим в залата на Раковски да ни услужат с 1 лост...
Айде, който е навит за неделя, 01/04 от 14ч да дойде на Раковски, да си каже. Или да лайкне тоя пост.
Слушайте сега...това е хубава идея за Оли милята, и се кефя, че сте решили да уважите кака Лимка. Но е възраничко и ако не искате да страдате един час на стадиона, по-добре лек бек ъп и после ще атакуваме.
Всеки да си вземе часовник с таймер или нещо което да може да му е постоянно под ръка( за да си вижда времето за почвка най-малко), докато бяга...защото ще бягате:)))
В заивимост колко уреда съберете, ще правите така...
5 повторения - суинг, клек с торбата, обръщане на малката гума + 10 бърпита + една обиколка бягане.
Това цялото за 4 минути.
Правите толкова кръгови интервала, докато се вмествате в 4 минутния лимит. Който бяга бързо ще почива и повече, докато свършат 4-те минути и дойде време за новата врътка.
Имате предостатъчно време...минута за упражненията, 2 за бяганията и другото за дишане. Гледайте да направите поне 5 кръга, че иначе ще е жалко. Натискайте го бягането, за да почивате повече.
Колкото повече уреда намерите, толкова повече хора ще могат да правят едновременно.
Поне съм 100% сигурен, че ще стане обърквация...давам примерен вариант :
6 уреда-6 участника...един суингва, друг кляка с торбата, трети обръща гумата, 4-ти еди какво си...Правите 5 бройки, после 10 бърпита и бягате. Като избягате обиколката, минавате на следващия пост от уредите и така...ако имате 5 уреда и минете на всичките и се вмествате в 4-те минути, се връщате на уреда с който сте започнали.
Аз ще съм там към14:30, нося 2х32,чука и жилетката+халки.
Значи 5 суинга и бягане така ли бе и после станция и бягане и т.н.
Аз мислих всички упражнения и бяането и викам Славко е откачил:)
Ама щях да се напъвам
казано от Nora B на 29.03.12, 13:03:
Аз кола имам, тъй че сме totally in :)
И кола ли ...и колело,Баровец си шефе:D
казано от ISB на 29.03.12, 15:54:
Аз ще съм там към14:30, нося 2х32,чука и жилетката+халки.
Значи 5 суинга и бягане така ли бе и после станция и бягане и т.н.
Аз мислих всички упражнения и бяането и викам Славко е откачил:)
Ама щях да се напъвам
И БГ Торба носи
Доколкото разбирам тренировката остава за Неделя 01.04.2012г. следобед. На линия съм... Мога да донеса Пудовки 2х16кг...
Ще суингват всички и ще дърпат тяги мацките...:))))
Уточнете се и събота вечер правим последен разбор. Аз ще пиша от плажа във Варна...в смисъл, не се заяждам и не искам да ми завиждате:))))
29.03.12
17:32
аз ще отида да направя няколко интервала фермерска и бягане :)
казано от slavko на 29.03.12, 16:32:
не искам да ми завиждате:))))
То т’ва не зависи от теб ;)
Така - аз съм за неделя. Тоя пейн бла бла ми се струва адски и не съм сигурна, че желая да се изнасилвам. Не се чувствам в кондиция да се метна сега на тая зверщина, такааа че залагам на нещо по-леко. Ако се реши да се прави това - няма лошо, аз ще я раздавам по-скромно като за начало (патилото се обажда ;) )
Пудовка тая седмица не мога да донеса, защото е в Надежда, а аз - в Младост, демек - другия път.
Карфиче, то това така или иначе отпадна на тоя етап. Това, което Слави предложи е идеално, пък и от към оборудване значително по-лесно става. Тъй че...май плановете за неделята са вече доста ясни :)