Тренировки на открито (събота и неделя) на Стадион Раковски, София

Прескочи до:

26.03.12
11:34

Тъй като ни се получи много добре в събота, събрахме се готини и ентусиазирани хора, реших да пусна тема, за да може да се уговаряме и да тренираме заедно. Аз заявявам присъствие за тази събота, часът ще го синхронизираме.
Дата 31.03.2012

Темата беше редактирана от Блажка на 25.04.12 16:20.

26.03.12
11:43

На линия съм :)

Аз ще дойда в неделята евентуално ако има тренировка или ще тренирам в залата на раковски :)

26.03.12
12:08

казано от ISB на 26.03.12, 10:07:

и подкрепяме и помагаме с оборудването

Да видим и с какво разполагаме:

От моя страна:

Халки
Пудовка - 16кг
Въжета за скачане - два броя

26.03.12
12:18

Аз в Събота и Неделя съм там след 14:00 +/- 10-15 мин.
Кой ще носи карти ??

Събота ми е почивен ден, така ,че ще повися малко на халките и ще се пека.
Неделя :
1. Залата
2.След нея Стадион

Едит: Няма организация при нас , а само девалвация :D

Десо,вземи и мутанта Олег;) , да порадва

Мнението беше редактирано от ISB на 26.03.12 12:19.

Когато мога, ще идвам и аз :) От мен - 16кг + 24кг пудовки за ползване :) Само ще трябва някой с транспорт в посока към СУ, че след това ще ми е тегаво връщането на пудовките вероятно :D

26.03.12
14:05

Ластик
Бг Торба
( пудовка няма да взимам, щом Къфицата ще носи)
Неделя в залата от колко часа, че после и стадион?
И какви карти????

Мнението беше редактирано от Блажка на 26.03.12 14:05.

26.03.12
14:49

Според мен си оставете аеробните неща за Раковски + малко пудовки...

Идеалния вариант(според мен) е щанги по залите на Юли, Кирето или 125-то през седмицата. Уикенда - акцент на бягането, на Раковски...

26.03.12
14:50

От мен - скромен принос от едно въже за скачане - малко, ама от сърце :D Мога и карти, и “не се сърди човече” да донеса разбира се де, само кажете ...

Блага, с картите освен, че може да играем белот разбира се, има и разни готини WODове - теглиш си карта и правиш съответното, което сте се разбрали предварително, че означава картата....ама това е за разни натури, дето тотално им липсва креативност в тренировките, демек - не е за нас :D

Иначе, специално за тоя уикенд още не знам дали ще съм на линия, че може няк’ви прескъпи гости да ми се изтърсят на главата, ама ако успея да се измъкна, даже и за малко, със сигурност ще се присъединя!

26.03.12
14:53

казано от slavko на 26.03.12, 14:49:

Идеалния вариант(според мен) е щанги по залите на Юли, Кирето или 125-то през седмицата. Уикенда - акцент на бягането, на Раковски...

Именно, това е планът като цяло май, май :)

29.03.12
11:07

Ехоу, кво става, ще се тренира ли уикенда? Дайте да видим колко сме, кога и какво ще правим? Аз ще направя всичко възможно да дойда, ама ми се ще да уточним мероприятието възможно по-рано, че да мога да наместя останалата програма за уикенда....

Така като гледам, в неделя може да вали следобеда, какво ще кажете за събота към 14-15ч на стадиона? За WOD-a викам да е нещо изродско, примерно да модифицираме малко тоя painstorm, за който Вик днес ни светна (за което благодарности!!!)?

29.03.12
12:06

Може да се скалира, ама трябват пудовки...
Или лостче от залата, ако пак се смилят над нас:)

29.03.12
12:45

Значи аз мисля да се включа в неделя, мога и в събота, обаче трябва до 14:00 да съм свършила с квото там ще правим, ще трябва да ходя на рехабилитация, няма мърдане вече, трябва да се види тая плешка и болката при мост. Не мога да отлагам , друг е въпросът, че трябва да уча по макроиномика.
Така че, ако Десо и Карфицата са навити повече за неделя, и аз ще взема да дойда тогава, мога да дойда и 2-та дни, просто в събота трябва да е нещо от 10-11 часа примерно.

Няма кво да го модифицарме, аз вече съм го записала в тетрадката и ще се прави ( не очаквах да се надъхаш толкова скоро). Какво ви притеснява в него, мен единствено бягането, ама ако намалим на от 1600м на 800 би било много кифленско от моя страна...

Мнението беше редактирано от Блажка на 29.03.12 12:47.

29.03.12
12:48

Е в такъв случай дайте да го направим в неделя. Ако не греша, имаме 1 пудовка и 1 бг торба?

29.03.12
12:49

Кой пейнсторм точно ще правите, че те бяха няколко май : ) И няма кво да скалирате нали все пак painstorm се казва ;)

29.03.12
12:50

Не ме притеснява бягането, ами по-скоро оборудването....

29.03.12
12:52

Скоте, ще разбереш, ако дойдеш :)

29.03.12
12:52

казано от Nora B на 29.03.12, 12:48:

Е в такъв случай дайте да го направим в неделя. Ако не греша, имаме 1 пудовка и 1 бг торба?

Да, като Карфицата може да донесе една пудовка от 16 ( поне така разбрах)
Но няма да минем без лост, в процес на мислене съм... като се замисля само лост не съм мъкнала по автобусите... само тва остава ( facepalm)

TRANSACTION PENDING….
LOADING…
IN PROGRESS….

Мнението беше редактирано от Блажка на 29.03.12 12:55.

29.03.12
12:59

Лост - намерен, обаче сега се търси човек с кола, който да мине в събота да вземе инвентара:

Сашо:
“Тежести трябва ти ли ти?

Имам 2х10; 2х5 и 2х2.5

А неделя ще съм в Пловдив така че ако можете в събота вечерта пък ще се разберем кога да го взема : )”

Лоста не се знае колко кила, за тва взимаме и тежстите.

29.03.12
13:03

Аз кола имам, тъй че сме totally in :)

Пудовката малко трудно ще се пренесе от игличето ако иска да има сили за тренировката. Вижте, ако навиете пияндето да довтаса с колата :D Аз съм на линия за неделя.

казано от Десо на 29.03.12, 13:05:

Пудовката малко трудно ще се пренесе от игличето ако иска да има сили за тренировката.

Това е щото си мързелив и не си я научил да носи пудовката в рак позиция (giggle)

29.03.12
13:10

Норче, ето го адреса:

http://www.bgmaps.com/link/FBDD836B108EB94FBA896F824A6EBF12

В събота ще се разберем да минем да вземем инвентара :) Екстра се получава.
Дес, отпада пудовката, плана е измислен, довлечи се само с една доза буустер, ако ти пусне душичката...

Пияндето няма принципен проблем да дойде с белия аутобот, обаче не е ясна съботната вечер... (giggle) Финален купон с отбора, караоке, това-онова... програмата е доста сериозна, та не е ясно в неделя дали ще бъде в състояние да вдигне която и да е част от тялото си, че и да се натоварва... :P

Халки и въже също :)

29.03.12
13:28

Като за начало обаче предлагам Вик и Славко да погледнат какво сме замислили и да дадат съвет и мнение за почивките...
Аз след 400м бягане ще има нужда поне от 2-3 минути, да не кажа 5 за почивка. Това след първите 400, за другите - още по-зле ще е 100%.

29.03.12
14:04

Блага, ако железата ще са при теб, кво ще кажеш да мина в неделя преди тренировката да ги натоварим и да ходим към Раковски, не знам в събота дали ще успея....ама за това ще се разберем на лични най-вероятно де.

И копирам тук самата тренировка:

За време:
Бягане 400 м
- 50 клека (back squat)
- 50 предни клека (front squat)
- 50 клека с лост над глава (overhead squat)
Бягане 400 м
- 50 военни преси (shoulder press)
- 50 пуш-преси (push press)
- 50 изтласкване (push jerk)
Бягане 400 м
- 50 обръщане (Hang Power Clean)
- 50 изхвърляне (Hang Power Snatch)
Бягане 400 м

Така като гледам, ще сме не малко хора, само един лост ще е недостатъчен... клековете можем да ги правим и с БГ торбата, тя си е 20кг - перфе, ама за пресите, клийновете и сначовете ще си трябва лост. Освен да се редуваме някак си и да се изчакваме...така ще си увеличим времената, ама така или иначе пък ще се почива доста, по мои сметки...

29.03.12
14:13

Амиии хммм... освен да остава варианта с автобуса... да мъкна лоствете и тежестите по автобус, друго няма кво да измисля.
Аз трябва да ги взема от тоя адрес  и да ги замъкна до Гео Милев...

Къде 35 килограма без лоста... + лоста - към 50, май няма как да стане без кола. Така че, да се мисли вариант, аз намерих човека с тежестите, вие намерет човека с колата в събота.

Мнението беше редактирано от Блажка на 29.03.12 14:14.

29.03.12
14:16

Абе чакай бееее, как ще мъкнеш по автобуса бе, абсурд! Аз нещо не съм разбрала явно :D т.е. в събота трябва от въпросния адрес да се вземат, така ли? Ако да, ще измисля нещо и в събота ще свършим работата, няма страшно!

Нора, твърде малко хора ще направят този комплекс без да умрат, а още по-малко - без да почиват стабилно ;)

П.П. Още отсега предлагам да носим и чувал, в който да хвърляме неизползваеми крака, защото след 150 клека ... :)

Мнението беше редактирано от Херцог Трън на 29.03.12 14:18.

29.03.12
14:18

Да, това имах предвид.

Херцога е прав, засега сме само аз и ти самоубиййците, надали ще се включат още кой знае колко хора, Ilstrong може да се престраши... ако дойде, за другите - ще си кажат.

29.03.12
14:24

Добре, в такъв случай дайте първо да уточним кой ще идва и кой е навит за тоя комплекс. Ако наистина сме само аз и ти, няма смисъл от тия гимнастики с мъкненето на железарии през цяла София. А и най-малкото, винаги може да помолим в залата на Раковски да ни услужат с 1 лост...

Айде, който е навит за неделя, 01/04 от 14ч да дойде на Раковски, да си каже. Или да лайкне тоя пост.

29.03.12
14:26

Слушайте сега...това е хубава идея за Оли милята, и се кефя, че сте решили да уважите кака Лимка. Но е възраничко и ако не искате да страдате един час на стадиона, по-добре лек бек ъп и после ще атакуваме.
Всеки да си вземе часовник с таймер или нещо което да може да му е постоянно под ръка( за да си вижда времето за почвка най-малко), докато бяга...защото ще бягате:)))
В заивимост колко уреда съберете, ще правите така...
5 повторения - суинг, клек с торбата, обръщане на малката гума + 10 бърпита + една обиколка бягане.
Това цялото за 4 минути.
Правите толкова кръгови интервала, докато се вмествате в 4 минутния лимит. Който бяга бързо ще почива и повече, докато свършат 4-те минути и дойде време за новата врътка.
Имате предостатъчно време...минута за упражненията, 2 за бяганията и другото за дишане. Гледайте да направите поне 5 кръга, че иначе ще е жалко. Натискайте го бягането, за да почивате повече.
Колкото повече уреда намерите, толкова повече хора ще могат да правят едновременно.
Поне съм 100% сигурен, че ще стане обърквация...давам примерен вариант :
6 уреда-6 участника...един суингва, друг кляка с торбата, трети обръща гумата, 4-ти еди какво си...Правите 5 бройки, после 10 бърпита и бягате. Като избягате обиколката, минавате на следващия пост от уредите и така...ако имате 5 уреда и минете на всичките и се вмествате в 4-те минути, се връщате на уреда с който сте започнали.

29.03.12
15:54

Аз ще съм там към14:30, нося 2х32,чука и жилетката+халки.
Значи 5 суинга и бягане така ли бе и после станция и бягане и т.н.
Аз мислих всички упражнения и бяането и викам Славко е откачил:)
Ама щях да се напъвам

29.03.12
15:56

казано от Nora B на 29.03.12, 13:03:

Аз кола имам, тъй че сме totally in :)

И кола ли ...и колело,Баровец си шефе:D

29.03.12
16:00

казано от ISB на 29.03.12, 15:54:

Аз ще съм там към14:30, нося 2х32,чука и жилетката+халки.
Значи 5 суинга и бягане така ли бе и после станция и бягане и т.н.
Аз мислих всички упражнения и бяането и викам Славко е откачил:)
Ама щях да се напъвам

И БГ Торба носи

29.03.12
16:01

Доколкото разбирам тренировката остава за Неделя 01.04.2012г. следобед. На линия съм... Мога да донеса Пудовки 2х16кг...

29.03.12
16:32

Ще суингват всички и ще дърпат тяги мацките...:))))
Уточнете се и събота вечер правим последен разбор. Аз ще пиша от плажа във Варна...в смисъл, не се заяждам и не искам да ми завиждате:))))

29.03.12
17:32

аз ще отида да направя няколко интервала фермерска и бягане :)

29.03.12
20:33

казано от slavko на 29.03.12, 16:32:

не искам да ми завиждате:))))

То т’ва не зависи от теб ;)

Така - аз съм за неделя. Тоя пейн бла бла ми се струва адски и не съм сигурна, че желая да се изнасилвам. Не се чувствам в кондиция да се метна сега на тая зверщина, такааа че залагам на нещо по-леко. Ако се реши да се прави това - няма лошо, аз ще я раздавам по-скромно като за начало (патилото се обажда ;) )

Пудовка тая седмица не мога да донеса, защото е в Надежда, а аз - в Младост, демек - другия път.

29.03.12
21:09

Карфиче, то това така или иначе отпадна на тоя етап. Това, което Слави предложи е идеално, пък и от към оборудване значително по-лесно става. Тъй че...май плановете за неделята са вече доста ясни :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1