26.03.12
19:52
Въпросът ми е уместна ли е комбинацията на фитнес и стрийт фитнес и ако е как да ги комбинирам (програмата ми във фитнеса е
Понеделник - Гръб,трапец
сряда - гърди,бицепс
петък - рамо,трицепс
неделя - крака ( отделно в края на всяка тренировка тренирам корем )).
Стажът ми в залата е 5 месеца, целта ми е да натрупам мускулна маса с възможно най-малко излишни мазнини.
Също тренирам футбол 5 пъти в седмицата.
Основната причина за въпросът ми е че много хора ме посъветваха че стрийт фитнеса е излишно натоварване,което единствено ще ми попречи да раста.
Ще се радвам да ми кажете дали има смисъл да се захващам със стрийт фитнес и ако е уместно на какво и в кои дни да наблягам ( набирания , силови набирания , кофички ( с акцент на трипецс и гърди ) и други.
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО! :)
Ами ако стрийт фитнеса ти се изчерпва с изброените упражнения, то в понеделник наблягай на набирания с различен хват в тренировката за гръб, в сряда включи кофички в тренировката за гърди, а в петък може да включиш останалите.
26.03.12
21:18
Изброих основните стрийт фитнес упражнения и ако трябва да сам откровен не съм запознат с други такива но с удоволствие бих ги разучил.
5 пъти седмично футбол
4 пъти седмично фитнес
искаш да добавяш и лостове??!?
Не ти ли стават много дини под една мишница.
Иначе съм на мнение, че упражненията със собствено тегло НЕ са излишни и в НИКАКЪВ случай няма да ти спрат растежа! Ако мислиш, че няма да претренираш - пробвай се...
успех!
Мнението беше редактирано от Fallen на 26.03.12 21:32.
26.03.12
22:35
Предполагам че въпросът е доста глупав , но може ли някой да поясни какво значи да претренираш?
26.03.12
23:15
Предполагам че въпросът е доста глупав , но може ли някой да поясни какво значи да претренираш?
http://www.bb-team.org/articles/1591_pretreniraneto