Жито и пепси :)

20.04.05
14:20

Аз сам на НВД. Сутрин ям 2 филий с извара и горчица. Предиобед  плод( ябълка или бабан).За обяд салата и нещо пилишко.Преди залата белтъци(бетък от яйца и мляко)  и след залата малко въглехидрати(когато не тренирам за следобедна закуска някакъв плод). за верчеря салата(обикновенно краставици с цедено мляко или марулена ) и може някои път с кренвиш или друг вид месо. Това дето го правя става ли според вас? Друго, което искам да попитам е за житото. Казаха ми че добре засишта и реших, когато огладнея да хапна малко. Само незнам да ли влияе зле на НВД. Другия въпрос е относно  пепси лайт гледам че няма въглехидрати, мазнини, белъци и се чудя дали мога да го употребявам.В събота и недедя бягам, защото сам 1 смяна.Иначе като стана 2 смяна ще бягам през ден и схе комибнирам с Л-карнитин.
ПП Очаквам вашето мнение и съвети :).

20.04.05
14:31

Здравей! Режимът ти не е идеален, но определено “става”. Жито бих ял сутрин, а кола не бих пил.

20.04.05
15:35

Житото по - принцип не се връзва с НВД, но ако е сутрин и в нормани количества (така, че да не излизаш от границите на НВД) не е проблем.
Кола лайт може да пиеш, ако не те притесняват изкуствените подсладители, за които не се чуват добри неща, относно влиянието им върху здравето.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1