29.03.12
13:24
Целта ми е плавно покачване на ММ, за сметка на мазнините.И намаляването им до 10%.За целта съм съставил 3 месечен график за влизане във форма.Като през първите 2 месеца ще спазвам РБД.Като за тези 2 месеца съм си поставил за цел да кача 2,5-3кг ММ и редуциране на 3-4% мазнини.А през последния месец да мина на НВД с цел изгаряне на останалите мазнини.Ще тренирам 4 дена в седмицата,като след всяка тренировка ще правя кардио(30-35мин).А през почивните дни ще бягам сутрин на гладно.Това прави 5 кардио тренировки седмично.В тренировъчен ден ще гледам да ям около 4000ккал,а през почивен 3500,като във всички дни ограничавам въглехидратите вечер.Като супелементи - протеин и през 3-те месеца,л-карнитин през 1-ви и 3-ти месец,креатинова матрица и BCAA през първите 2 месеца, фет бърнер последния месец и разни мултивитамини през 3-те месеца.
Имам опит с НВД и знам,че качване на ММ и сваляне на мазнини е възможно.Но НВД ми се отразява зле на мисловната дейност(няма въглехидрати-мозъкът стачкува).За това съм се насочил към РБД.
Очаквам мнения и препоръки за хранителният режим.
29.03.12
15:57
Ами горе-долу е добро менюто, само че по-добре избягвай пърженето, прави си яйцата без мазнина, защото макар и зехтин при термична обработка е също толкова вреден колкото и олиото...