Ластици за фитнес

29.03.12
22:24

Здравейте!Наскоро реших да закупя ластици като по евтина алтернатива на дъмбели,а освен това имат много по голямо приложение.Интересува ме дали някой от вас е ползвал такова нещо и да ме посъветва за съпротивлението на ластика,което да избера,защото не искам хем да е много лесно,хем пък да не мога и да ги опъна.Колебая се между вариантите 14кг-26кг и 14кг-33кг.
Благодаря ви предварително!

29.03.12
23:58

Не си ги купувай. За нищо няма да ги използваш. Аз имам купища такива и само ми пълнят рафтовете.
Освен това, кажи ми какво може да направиш с ластици, което не става с дъмбели.

Мнението беше редактирано от default на 29.03.12 23:59.

СК

30.03.12
20:05

казано от default на 29.03.12, 23:58:

Не си ги купувай. За нищо няма да ги използваш. Аз имам купища такива и само ми пълнят рафтовете.
Освен това, кажи ми какво може да направиш с ластици, което не става с дъмбели.

Не мисля, че има смисъл да ти изреждам, ама само едно ше ти кажа - точилка. Смятай с нея и ластик колко можеш да направиш.

30.03.12
20:51

Абе смятал съм ги аз, даже съм ги правил. С ластици може само да раздвижиш, една две седмици и толкоз. Виж, ако комбинираш ластици със свободни тежести, това вече е друга ракия.

Ластиците са аксесоар, с които може да се разнообразят тренировките, но аз не бих заменила изцяло свободните тежести и желязото с тях :)
Ползвала съм самостоятелно за краката, но това дори не бих го нарекла натоварване.

СК

31.03.12
01:58

казано от veronique на 30.03.12, 21:36:

Ластиците са аксесоар, с които може да се разнообразят тренировките, но аз не бих заменила изцяло свободните тежести и желязото с тях :)
Ползвала съм самостоятелно за краката, но това дори не бих го нарекла натоварване.

http://www.liftinglarge.com/Kilo-Bands—Pairs-and-Singles_p_63.html - последния само с клек/тяга ше го опънеш :)

31.03.12
04:38

От къде могат да се купят ластъци? Благодаря за отговора.

21.04.12
08:47

Ластика е идеален за напомпване на мускулите преди тренировката със свободни тежести или между сериите.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1