Фитнес + АБЦ Акай Бери

Здравейте !  В последно време доста нашумяха хапчетата за отслабване АБЦ  Акай бери  и по повод това пиша и аз .
Взех тези хапчета преди 23 дни  и ги пия редвно  ходя на фитнес  правя основните упражнения  който са нужни  не спазвам  конкретен режим на хранене .  Но чуствам че не порасвам от тези хапчета защото  си стоя 1 кг , нито по малко ям нито повече корема ми се поприбра  но не качам никаква мускулна маса . Въпроса ми е някои запознат ли е по обстойно и дали ако продължа да пия тези хапчета  има възможност да не кача никаква мусклна маса ...

HE

30.03.12
19:13

Следващия път пробвай с търсачката:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/43740
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/52499
Има и още, но ще те оставя сам да търсиш.

Да , аз разгледах но освен да прочета че са пълна простотия от хора които не са ги пили нищо друго не видях  , аз търсех случаино някои който ги е пил и тренира  и дали свалят мускулна маса  докато тренираш това главно исках да разбера .

Мнението беше редактирано от Станимир Симеонов на 30.03.12 19:45.

30.03.12
21:51

казано от Станимир Симеонов на 30.03.12, 19:27:

Да , аз разгледах но освен да прочета че са пълна простотия от хора които не са ги пили нищо друго не видях  , аз търсех случаино някои който ги е пил и тренира  и дали свалят мускулна маса  докато тренираш това главно исках да разбера .

Е, ти ще си първия, който е разбрал, че са пълна простотия от собствен опит..

15.07.13
11:11

Модерация: Непозволено съдържание! Моля, спазвайте правилата на форума!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 15.07.13 11:12.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1