30.03.12
18:55
Здравейте аз съм на 18 години тренирам вече около 5 месеца и от тогава пия азотен буустер. Тренирам 3 пъти в седмица пон-сряда-петък , първо започнах със Биг Банг в момента пия Атак .
Като започнах да тренирам бях 49 кг сега сам 56 , 169 висок , Биг банга го пиех 2 дози преди трен , а Атака го пия 1 доза преди трен и една след от 5 месеца несъм спирал да пия азота и почвам вече да се претиснявам за здравето си най-много съм спирал да го пия за седмица и после пак съм продължавал , като се има в предвид ,че една доза е 10гр.
Мислите ли ,че трябва да спра да го пия за известно време и то колко останало ми е около 300гр от Атак?
Поздрави
Темата беше редактирана от creativen nick на 30.03.12 18:59.
казано от Narutokun Hriston на 30.03.12, 18:55:
Биг банга го пиех 2 дози преди трен , а Атака го пия 1 доза преди трен и една след от 5 месеца несъм спирал да пия азота и почвам вече да се претиснявам за здравето си
Пий го още 5 месеца и ще спреш да го пиеш завинаги ... ;)
30.03.12
21:12
казано от Стоян на 30.03.12, 19:58:
Искам да знам на тия 50 кила какво напомпваш с тоя азот (dull)(tmi)
Забравих да отбележа , че не съм започнал да тренирам без никаква физика преди фитнеса тренирах Стрийт Фитнес 4-5 месежа пак редовно
Колко мислите , че трябва да ми е почивката от азот след тоя цикъл ?
Мнението беше редактирано от creativen nick на 30.03.12 21:17.
30.03.12
21:27
Поне два месеца...
Ти защо чак сега се сети да направиш почивка ? Задължително спри приема, успех, ще ти е адски трудно.
30.03.12
22:30
казано от AgBOKATA на 30.03.12, 22:11:
Ти защо чак сега се сети да направиш почивка ? Задължително спри приема, успех, ще ти е адски трудно.
Какво имаш предвид под адски трудно ?
Организма ти е свикнал с този тип добавка, ще имаш липса на еуфория,енергия, мотивация и другите подобни. Изведнъж когато спреш да приемаш енергетик ще усетиш огромна разлика. Груба грешка е, че не си прочел необходимото за продукта, както и, че не са ти препоръчали как и колко време да го пиеш. Не се и учудвам какви ли не образи и търговци има.
Хич не са му виновни търговците, той толкова е и питал, а и е скочил на азот в първия месец, на 50килограма и 170 ръст. Друго двайсет е, че и етикетът явно не чете, всеки продукт си има инфо за употреба :) Пък и за тридневен сплит изобщо не виждам за к’во му е азот.
Мнението беше редактирано от Pleasure на 31.03.12 21:10.
как за кво уеее - модерно е ;) на 50кг се помпят кокалите - много е яко - скелет с напомпени вени :)))