30.03.12
19:44
Здравейте, виждам много теми относно отслабване и оформяне на тяло, обаче не намирам това което търся и реших да попитам. Та става дума, че имам 15 дневен срок да отслабна и при възможност (желателно) да придобия поне лек релеф - мускулите да са съвсем леко изваяни. Проблемът е, че ме сломи болестта и изостанах с тренировките и до момента съм свалил едва 3 - 4 килограма, а ми остават някъде още толкова. Молбата ми е, ако някой има познания в областа било то от приятел или личен опит моля да го сподели, защото е МНОГО важно за мен. Това което искам е, за оставащите ми десеттина дни да сваля излишните килограми и ако мога да придобия релеф. Благодаря Ви предварително за отговорите!
П.С. За сега съм на диета комбинирана с тренировки, но не мисля че е достатъчно:
Ядене: сутрин - плодове или прясно изцеден сок от грейпфрут и лимон или от портокал
обед - пилешко месо със зеленчуци (пресни)
вечер - риба или пилешко със малко салата, понякога съм само на салата
Когато огладнея, хапвам белтъци от сварени яйца или плод.
Тренировка:
Сутрин - въже 15 - 30 мин.
Следобед (към 14ч) бягане 30 - 60 мин.
Привечер (17ч) бягане и лостове + тренировка по кик бокс (90 мин. всеки понеделник, сряда и петък)
30.03.12
19:59
Яж повече белтъци, сутрин добави яйчни белтъци и през другите хранения остави месото/рибата, недей карай само на салата. Не си давай срокове, къде ще ходиш да си се разбързал да сваляш за 10-15 дена, да сваляш много килограми за толкова кратко време е много нездравословно. Спазвай диетата, прави кардио и резултатите ще дойдат.
30.03.12
20:31
Мерси за съвета и вдействителност наистина бързам. Става въпрос за снимки извън страната.