Тренировки със собствено тегло

*Грешка*

Темата беше редактирана от Мартин Димитров на 09.04.12 20:12.

На тоя ръст не знам къде още искаш да сваляш.А тези 6 серии по 40 лицеви мога да ти бъдат като загрявка(само можеш да си докараш някаква травма).Защо си мислиш, че фитнеса има само уреди?Именно маса се прави със свободни тежести.Ако свалиш още ще станеш зомби меко казано.По-добре се ориентирай към качване на 5-6 килограма мускул и чак тогава релеф.Всъщност няма тренировки за релеф,има начин на хранене.

Мнението беше редактирано от Виктор Стойчев на 31.03.12 17:03.

Ами не... аз колкото и да отслабна кльощав няма да стана, защото структурата ми е като на биче... Тоест самата мускулна маса я имам, но имам и мазнинки, покриващи плочките ми. Преди правех по 200 коремни на серия, но започнах да правя по-малко, по често и различни видове. Въпреки това без кардио няма да изскочат.
А относно за лицевите... как да ги правя ?

Силно ме съмнява, че няма да станеш кльощав като отслабнеш.99% съм сигурен, че не знаеш как да се храниш и ще свалиш мускул,айде тогава да си говорим дали “попринцип” си си “биче”.А на тези 63 кила аз никъде не ти виждам мускулната маса.

02.04.12
08:34

Качи снимка да те видим...

Мда... Виктор е прав. С отслабването се гори и мускулна маса... а аз нямам достатъчн и сега.
За снимките: в момента нямам такива на разположение, затова няма да мога да кача, но при първа възможност ще ви предоставя една.
И по въпроса с лицевите: Ще може ди да ми кажете по колко серии с по колко повторения да ги правя ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1