30.03.12
19:56
Здравейте.Накратко на 16 години съм,179,тежа 85 кг.Занимавал съм се с много спортове.Ходя на фитнес от година,но - по сериозно от 3 месеца.Доста масивен и едър съм ,сега търся телеф.Проблема е в това ,че вече изпробвах различни програми за орелефяване ,но до момента нямат особен ефект.Проблема не е в храната ,защото се храня дисциплинирано и правилно. (До колкото разбирам понятието “правилно”).Също така правя и кардио.Личното ми мнение е ,че или искам нещата да станат твърде бързо или не ги правя правилно.Имам доста приятели спортисти и всички ми казват да правя повече повторения с по-леки тежести,но това и аз го знам.Затова реших да потърся компетенти мнения или съвети за релеф тук.Ако може да ми дадете някаква конкретна програма за орелефяване или подходящи съвети за осъществяването му. Бладоря :)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 30.03.12 19:57.
Конкретна програма никой няма да ти даде на готово...
Общо взето се придържай към това — висок пулс продължително време—което ще рече по-кратки почивки между сериите / отрицателен калориен баланс / 2-3 пъти кардио през седмицата(съветвам те да е интервално) по желание /многото повторения са мит според мен/много вода ...
ПП: Я дай да я видим тая маса :)
30.03.12
21:42
И понякога, когато си мислим че храната ни НЕ е проблемът... се оказва точно тя ключът от златната врата.
Напиши как точно тренираш и какво ти е седмичното меню
казано от vlaykof на 30.03.12, 19:56:
...Имам доста приятели спортисти и всички ми казват да правя повече повторения с по-леки тежести,но това и аз го знам...
За стотен път - леки тежести и много повт са път към силова издръжливост, не към релеф. Релефът е зависим от хранителния режим.