31.03.12
14:57
Здравейте,казвам се Антония на 18г, 154см, 55кг. (в момента). Имам почти 2 години стаж във фитнеса с прекъсвания. В началото,когато започнах да тренирам бях близо 60 кг. Благодарение на усилени тренировки и рязко ограничение в храната за 3 седмици свалих 6 кг. След това,за да ускоря отслабването реших да си помогна с Анимал Кътс . Много добре ми действаше,направих един цикъл от 21 дни с по един пакет на ден и смъкнах до 48кг. До тук добре. Успях да задържа килограмите само 5-6 месеца,но почнах да си похапвам и като че ли всяка хапка ми се лепеше. Може би това стана,защото организма ми толкова беше отслабнал и жадуващ за храна,че като хапнех нещо и веднага го складираше за нови периоди на глад. И така си качих пак килограмите. Спрях да тренирам за около 3 месеца и се хранех когато и каквото ми падне. По едно време направо бях загубила всякаква надежда и мотивация. Чувствах се като търкаляща се топка.Всякаква диета,която започнех се проваляше. И така докато до преди месец ми писна да съм толкова несериозна и си казах ‘’Отново ще успея!’’ От края на февруари започнах отново сериозно с фитнеса и реших да не правя толкова строги диети,защото видях какво стана и как организма ми го върна тъпкано. До сега съм свалила 4 кг. От 11 дни пак пия Анимал,но този път имам чувството,че не ми понася. В началото на тренировка съм много енергична,а към края имам чувството,че ще припадна. Получавам силно сърцебиене,ушите ми заглъхват и ми се замая главата. Не знам на какво се дължи това при положение,че когато го пих за пръв път нямах такива оплаквания. Моля,ако има някоя жена,която го е пила,да сподели как и действа..
Сега в момента в менюто ми са включени предимно месо,яйца,салати,плодове,овесени ядки, сурови ядки, хляб(бонус),от време на време картофи и ориз, един път в седмицата си позволявам сладко; Общо взето не се подлагам на такива строги диети.
Тренирам 5 пъти седмично и не правя толкова изтощителни тренировки както преди (по 1 час кардио ). В началото на тренивовката загрявам 10 мин на пътека,колело или степер, след това си правя упражненията и накрая правя по 25-30 мин кардио отново.
Моля,ако някой смята,че отново съм тръгнала в грешна посока да ми даде съвет. Този път искам да отслабна бавно,но трайно. Това е за сега от мен ! :)
1. Като не въртиш вело, какво точно правиш?
2. Дай примерни меню
Анимал СТАК!!! - Значи пиеш добавки, а щом пиеш добавки, значи тренираш сериозно, поне това е единственият умен вариант да се използват...
07.04.12
09:44
Здравей!
1. Винаги в тренировките ми присъства кардио .Редувам уредите - пътека,степер , колело , а сега започнах да скачам и на въже;
В момента тренирам по тази програма,но правя 40-45 мин кардио.
Първи ден: Гърди, Рамене, Трицепс
Гърди:
на машина за гърди 1 по 20, 1 по 15, 3 по 12
флаис със дъмбели 3 по 20
Рамене:
избутване на дъмбели нагоре от седеж 1 по 20, 1 по 15, 3 по 12
разтваряне на дъмбели в страни, прав 4 по 20
Трицепс:
разгъване на скрипец прав 1 по 20, 1 по 15, 3 по 12
разгъване с дъмбел зад врат 4 по 20
*30 минути колело, пътека или степер
Втори ден: Гръб, Задно рамо, Бицепс
Гръб:
придърпване на скрипец към гърди от седеж 1 по 25, 1 по 20, 3 по 15
придърпване на скрипец към корема от седеж 1 по 20, 3 по 15
хипер екстензии на машина (за кръста) 3 по 20
Задно рамо:
разтваряне на дъмбели на машина за задно рамо 3 по 20
Бицепс:
сгъване със щанга, прав 1 по 20, 1 по 15, 3 по 12
последователно сгъване с дъмбели 3 по 12
*30 минути колело, пътека или степер
Трети ден: Крака, Прасци
Крака, глутеус:
разгъване на машина 2 по 30
ходещи напъди 3 по 30
сгъване на машина 1 по 30, 1 по 25, 3 по 20
махове назад на глутеус машина 3 по 20
на адуктур машина 3 по 30
на абдуктур машина 3 по 30
повдигане от лег на торса 5 по 20
Прасци:
изправяне на пръсти прав на машина 1 по 30, 1 по 25, 3 по 20
изправяне на пръсти на калф машина 1 по 30, 1 по 25, 3 по 20
Четвърти ден: Кардио, Корем
60 минути колело, пътека или степер
Корем:
Горна част 3 по 20
Долна част 3 по 20
Пети ден : дълги разходки в парка,бягане или каране на колело навън
2. Примерно дневно меню:
1. закуска (когато съм на училище в 7:30ч, а през почивните дни -когато стата) - 2 филийки пълнозърнест хляб с малко кашкавал/сирене или овесена каша с нарязани плодове.
2. Към 10:30ч. една ябълка или 3-4 белтъка.
3. 14ч. - тренировка
4. Веднага след тренировка малко мед или няколко стафиди.
5. Вечеря - 18:00ч. Печена риба или пилешка пържола със салата.
Понякога нямам възможност да вечерям до 18ч. и се храня по-късно.
Пия Анимал Кътс, не СТАК . Целта ми е да намаля процента подкожни мазнини и да се стегна. Не гледам кантар,а сантиметри. Поздрави!