Какво мислите за тази книга ?

Росен Чакъров

31.03.12
19:44

Какво мислите за тази книга “ФИТНЕС за МЪЖЕ” някой чел ли я е ? Аз сега си я купих и мисля че е добра ?

31.03.12
20:13

Че е загуба на средства.Всякакви такива книги с бг. превод са зле и всичко го пише в сайтовете.Хубавите книги , от които можеш да научиш нещо ги търси на наглийски.

31.03.12
20:21

За мен нямаше нищо ново, но за теб става.

Росен Чакъров

31.03.12
20:48

казано от Петко К на 31.03.12, 20:21:

За мен нямаше нищо ново, но за теб става.

ем точно ще ми разясни нещтата с храненето кадето не ми са ясни

Ако събереш всичката информация от този форум би направил няколко големи книги по 1000 страници.Всяка една от тях би струвала минимум 100$ и би станала бест селър.Кое предпочиташ - да си дадеш парите за информация, която може тотално да те обърка и съвсем да не е вярна или да заложиш на безплатнот, но много по-ефектно и дори лесно за четене.Все съм се чудил на такива хора които искат да си купят книги за фитнес и си мислят, че ще успеят да направят хубавото тяло а не се сещат, че могат да я намерят тази информация напълно безплатно.Книгите на английски според мен са по-добра алтернатива.

Росен Чакъров

31.03.12
21:24

казано от Виктор Стойчев на 31.03.12, 21:01:

Ако събереш всичката информация от този форум би направил няколко големи книги по 1000 страници.Всяка една от тях би струвала минимум 100$ и би станала бест селър.Кое предпочиташ - да си дадеш парите за информация, която може тотално да те обърка и съвсем да не е вярна или да заложиш на безплатнот, но много по-ефектно и дори лесно за четене.Все съм се чудил на такива хора които искат да си купят книги за фитнес и си мислят, че ще успеят да направят хубавото тяло а не се сещат, че могат да я намерят тази информация напълно безплатно.Книгите на английски според мен са по-добра алтернатива.

ем тя е превод от англииски май и е добра според мен 390 страници е :Д

31.03.12
21:40

Имам я същата ! Книжката е добра като се има в предвид, че е просто информативна. Има доста полезни неща в нея обяснени доста подробно (най-вече за храненето) !

Росен Чакъров

01.04.12
00:09

казано от Кристиян Руменов на 31.03.12, 21:40:

Имам я същата ! Книжката е добра като се има в предвид, че е просто информативна. Има доста полезни неща в нея обяснени доста подробно (най-вече за храненето) !

мм..да..видях че в нея има някаква и тренировъчна програма мисля да я пробвам (аз съм на 14)

01.04.12
10:16

Росене, прави ми впечатление , че от няколко седмици насам пускаш теми, а не си въобще ориетниран, какво искаш и не знаеш как да го постигнеш. Предполагам това се дължи на възрастта ти, но все пак е добре да решиш, какво в крайна сметка искаш. Какво имам в предвид, първо питаше за някаква фитнес праграма дали е подходяща за теб, после се отказа от фитнеса и пусна тема, в която твърдиш, че си се ориентирал към стрийт фитнеса, след няколко дни ти пак се ориентира към фитнеса и пак питаш за някакъв сплит. Сега си си купил книга - хубаво, сигурен съм, че е интересно четиво и все нещо ще научиш, но сега пък мислиш да пробваш програма от книгата. Аз мисля, че е добре да решиш, какво в крайна сметка искаш и едва след това да търсиш начини за неговото постигане. В противен случай резултатът от тренировките ти едва ли ще е очаквания.

П.П. - ако модераторите преценят, че поста ми няма общо с темата, за което се извинявам предварително, нека го изтрият!

Мнението беше редактирано от DJ Рамбо на 01.04.12 10:18.

Росен Чакъров

01.04.12
11:16

казано от DJ Рамбо на 01.04.12, 10:16:

Росене, прави ми впечатление , че от няколко седмици насам пускаш теми, а не си въобще ориетниран, какво искаш и не знаеш как да го постигнеш. Предполагам това се дължи на възрастта ти, но все пак е добре да решиш, какво в крайна сметка искаш. Какво имам в предвид, първо питаше за някаква фитнес праграма дали е подходяща за теб, после се отказа от фитнеса и пусна тема, в която твърдиш, че си се ориентирал към стрийт фитнеса, след няколко дни ти пак се ориентира към фитнеса и пак питаш за някакъв сплит. Сега си си купил книга - хубаво, сигурен съм, че е интересно четиво и все нещо ще научиш, но сега пък мислиш да пробваш програма от книгата. Аз мисля, че е добре да решиш, какво в крайна сметка искаш и едва след това да търсиш начини за неговото постигане. В противен случай резултатът от тренировките ти едва ли ще е очаквания.

П.П. - ако модераторите преценят, че поста ми няма общо с темата, за което се извинявам предварително, нека го изтрият!

Знам..объркан съм..но горе доло се ориентирах вече..още не съм видял трен. програма от книгата ,но ще карам на тази ”Моята Програма”

01.04.12
14:53

Виж отдолу какво пише.

Лу Скалър - фитнес инструктор на Men’s Health. Значи - не става. Ако по една или друга причина си го мяркал това списание би трябвало да ме разбереш, освен ако не си напълно начинаещ.
А и корицата не е прекалено убедителна ...

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1