recоvery

Прескочи до:

08.10.13
15:32

КОНдиция

Загрявка - ролер, поздрави А, изхвърляне - охс от х10кг до 5х40кг. Мноо ми е тегаво тва движение и тва си е...

2 кръга

Тръстър - преден клек - пушпреси - 5@50кг
Обръщания от вис - високо изтегляне широк хват - чукчета - 5@50кг
Ам. подскоци - 10@25кг
Напади - 10@25кг
Лицеви - 5@25кг
Лицеви - 10
Бърпита - 10
Суинг 10@32кг

Пулс - 30-18

Йога - Поздрави Б, Асани от седеж.

09.10.13
17:12

Коуеуо

24км

Дома - Тихият кът - Дома

За час до горе по хасфалта и около 15мин. връщане. После направо в цър-пър - 3 парчета свински гърди, 2 кебапчета, пържени картофи и наливна* (beer)

Мнението беше редактирано от gotcha на 09.10.13 17:13.

10.10.13
17:19

Сливова

Сед на 65см до 150кг за пръв път прая такова нещо, гънех се като макарон :D

3х3

Сед - Висока тяга @140

3х2

Сталкер @21
Преден - заден клек @80
Широка - тясна - класическа тяга @90

Йога - Поздрави А, асани от стоеж.

Вчера верно ударих към половинка сливова и днес бях малко неадекватен в залата...
Иам некво много странно разтежение над ребрата и предполагам е от набиранията с тежест, за това пропуснах тази част.

11.10.13
00:16

и с каква идея прави тоя сед ???

11.10.13
00:42

казано от James Hinks на 11.10.13, 00:16:

Да ми натежи нещо повечко на гърбината и да видя квое :)

казано от James Hinks на 11.10.13, 00:16:

Написал си го е ясно:

казано от gotcha на 10.10.13, 17:19:

Вчера верно ударих към половинка сливова и днес бях малко неадекватен в залата...

11.10.13
00:43

Адвокате, адвокате, ке те позлатим бе брате :D

14.10.13
11:59

добре забиха вчера дъртите, не ги бях слушал от ученик (rock)

14.10.13
12:19

казано от gotcha на 10.10.13, 17:19:

Сливова

Сед на 65см до 150кг за пръв път прая такова нещо, гънех се като макарон :D

3х3

Сед - Висока тяга @140

3х2

Сталкер @21
Преден - заден клек @80
Широка - тясна - класическа тяга @90

Йога - Поздрави А, асани от стоеж.

След тази тренировка изобщо не си правиш добра услуга с йогата.
1 - сед, тяга, клек - все движения изискващи малка дължина на мскулните влакна
2 - непосредствено след това се опитваш да ги удължиш
Изпращаш смесени сигнали на нервната си система и единственото, което ще постигнеш лесно е контузия. ;)

14.10.13
19:15

Сега па и ти...
Поздравите ме предразполагат за разтяжките :Р
А и аз не е като да се напъвам и давам мега зор, нито на упражненията, нито на разтягането.
Оценявам иначе жеста и благодаря за обърнатото внимание :*
Наздраве (beer)

17.10.13
17:21

Раздвижване

Една седмица без тренировка си каза думата, тамън леко се бях вкарал в няква форма и хоп - уикенд (празнуване, пиене и други екстри), после тридневно вирусче, което ми изпи сока :D

Ролер, раздвижване с лост 10кг, широка тяга, изхвърляне, преси/пуш, охс до 50кг.

Тръстър - преден клек - обръщане - високо изтегляне - чукчета - 5@50
Ам. подскоци - напади - суинг 10@32
Тръстър - преден клек - 3@60 суинг 20@32
4-5 единички преден клек на 85кг.

Йога - целият комплекс, на всички асани съм задържал по 4 дълбоки и бавни вдишвания, мисля да ги увеличавам постепенно.

18.10.13
15:23

Подт(п)ичкване в парка - 31:26

Йога - Поздрави Ах5, асани от стоеж.

С 5-6кг нагоре и удървени краци не е като да се бяга лесно, 3 минути и половина по-зле от рекорда... чак накрая си отворих крачката и отпуснах.

18.10.13
16:44

Членът и черния дроб

Кротко вайкаше се Членът
в слипа на един старик:
- Ей, как рипах преди време,
... днес не мога даже с крик!
Все тресе ме, все студено,
с кожа съм се преповил!
Що мадами съм наденал!
Я ме виж сега - резил!
- Радвай се! - гръмовно каза
старческият Чер Джигер.
- В пенсия си ти излязъл,
аз се бъхтя като дзвер!
Вече над шейсет години
сякаш се варя в казан!
Мамка му и дърт мискинин,
от сабахлем е пиян!
То ракия, то мастика,
вино, бира ... брей море!
Пие като смок старикът
и не иска да умре!
В малкия му таз съм влязъл,
сигур пет кила тежа!
А нима си ти наказан
с тази тягостна съдба!
Целодневно в слипа дремеш
сгушен в храсти космарляк!
Да ти имам аз проблема!
Лягай връз т*шака пак!
Няма по-голяма мъка
на пияч да бъдеш дроб,
че минава курвалъка!
Пиенето е до гроб!

Поздравче за... те си знаят :D

21.10.13
10:32

Почвам тестов период на въздържание, който може да си продължи 1 месец, тоест по план.
Става въпрос за това да не ям никакви животински продукти. Целта е да видя аджеба ша умиргам ли или напротив ще ми подейства добре :) Доста време го отлагах, защото явно си обичам мръвките, яйцата и някои млечни, но ако се замотам още малко ще изпусна годината :)
Тъй като ония ден с бригадата хапнах една пърленка с кашкавал и сирене него няма да го броя, но вчера одържах фронта без да искам.
Още от сутринта/обяд почнах да си бухам сушени смокини и фурми с кафенцето като доста приятно ми го подслаждаха и чат-пат си ръпах и по един бразилски орех. Вечерта беше на туршия, маслини и ракия*** ест. :D и за капак изядох доста сурови бадеми и бразилски орех, два банана, грозде и от сушените плодове, абе буламач, ама това имах...
От сега усещам, че фастинга няма много, много да го бъде, но все пак ще гледам основните ядения да са ми вечер.
За идеи в менюто ще преглеждам сещате се кой дневник :)

21.10.13
10:51

Не ти завиждам :)

21.10.13
10:53

казано от Storm на 21.10.13, 10:51:

Не ти завиждам :)

Разбирам те :D

Един от големите бастиони на мазното свинско е попаднал под флорална обсада... :x

(sun)

21.10.13
11:07

казано от Кольо Пияндето на 21.10.13, 10:58:

Един от големите бастиони на мазното свинско е попаднал под флорална обсада... :x

(sun)

Хаха, Коле... недей, че се сещам за последните вратни в тавата и ми се реве, но това е въздържанието е изпитание не толкова за тялото, а за духа!
Усещането е подобно, както когато спрях алкохола - оле, в какво се забърках! :D

21.10.13
11:19

казано от gotcha на 21.10.13, 11:07:

!

С тая разлика, че месото е пълноценна храна, а алкохола - пълноценна клетъчна отрова ;)

21.10.13
11:28

казано от James Hinks на 21.10.13, 11:19:

!

С тая разлика, че месото е пълноценна храна, а алкохола - пълноценна клетъчна отрова ;)

Значи обещавам пълноценно да се тровя един месец :D

21.10.13
11:42

казано от Кольо Пияндето на 21.10.13, 10:58:

(sun)

Хаха, Коле... недей, че се сещам за последните вратни в тавата и ми се реве, но това е въздържанието е изпитание не толкова за тялото, а за духа!

Да не казвам значи вчера жената какъв заден джолан приготви ? :)

21.10.13
14:21

казано от gotcha на 21.10.13, 10:32:

Почвам тестов период на въздържание...

Само аз ли се сетих за нещо друго като прочетох въздържание ? :D
Айде, Ванка, тоя месец от мръвки, другия - от нежни докосвания :D - било то самосиндикални или задружни :D.

После ще кажеш кое е най-трудно - без алкохол, без месо или без кеф :D.

Мнението беше редактирано от Петър на 21.10.13 14:22.

22.10.13
02:38

Пепи, да не повярваш, но схванах иронията ти :D
Въздържанията ми са в/ъ неща с които прекалявам или се чуствам зависим, за съжаление или не това с кефа не ми се е получавало :D

Храната за днес е бобена яхния, чеснова пърленка, салата зеле и моркови и малко пържени картофки на обяд, последвани от доволно количество бира* следобяда, докато слагахме главата на бмв-то (бабата) даже успяхме да го запалиме днес. След това хапнах една леща, боб с лютеница и 5 филии бял хляб :D Усещам, че това ще ми е голям проблем по кръчмите, където предпочитам да ходя, защото освен салати няма почти нищо друго за ядене там, а само на хляб няма да я карам със сигурност... После барче, бирички, ау и сега си хапвам тахан с мед, орехи, стафиди и слънчогледови семки като го преглъщам с водка*** и тоник. Още не ми се верва в какво се забърках хаха...

22.10.13
08:05

казано от gotcha на 22.10.13, 02:38:

Още не ми се верва в какво се забърках хаха...

Не е чак такава драма де, някой хора без бъбрек живеят, ти за едни животински продукти си се закъхарил. ;)
Обаче подхода ти за сега е малко неподходящ и скоро не само че може да имаш стомашни проблеми, а и ще ти залипсват мазнините. Отдавам го на факта че го приемаш като предизвикателство към себе си, а не толкова като начин да се храниш добре. Все пак гледай да не излизаш от рамките на здравословното, защото може би от подобни експерименти идват заключенията: “вегетарианството е опасно”. :D

22.10.13
10:15

казано от Маргарита Манева на 22.10.13, 08:05:

казано от gotcha на 22.10.13, 02:38:

Още не ми се верва в какво се забърках хаха...

Не е чак такава драма де, някой хора без бъбрек живеят, ти за едни животински продукти си се закъхарил. ;)
Обаче подхода ти за сега е малко неподходящ и скоро не само че може да имаш стомашни проблеми, а и ще ти залипсват мазнините. Отдавам го на факта че го приемаш като предизвикателство към себе си, а не толкова като начин да се храниш добре. Все пак гледай да не излизаш от рамките на здравословното, защото може би от подобни експерименти идват заключенията: “вегетарианството е опасно”. :D

Много добре го знам това и сме го коментирали и съм го казвал на десетки хора :)
Още се напасвам на режима. Привичките не се променят толкова бързо, като ти кажат, айде на шкембе - отивам :D и ям каквото има там... наистина по кръчметата, които обичам да ходя няма здравословна неживотинска храна :(
Имам идея какво да ям и какво да не ям, но не винаги ще се получава, както искам...
Иначе аз до сега (от месец, два) не само излизах от рамките на здравословното, аз нямах никакви рамки :( :D

23.10.13
02:15

Днес хапнах към 4 чак, боб чорба, картофена салата и лютеница с лук, вечерта 4 фалафела от арабите (без сос), пакет сурови лешници и сега тахана и другите неща от снощи. Надявам се утре да мога да сколасам да потренирам.

23.10.13
16:30

малка Сливова

Ролер, охс до 40кг

3х3 (втори и трети кръг сталкера е х2)

Сталкер @2х19
Преден - заден клек @70
Широка - тясна - нормална тяга @70

10 кофи, 5 набирания, ролер.
Йога - поздрави 3хА, асани от стоеж и седеж с по 5 бавни вдишвания.

Утре има вариант да се качваме до езерата, та за това по-лекичко днес, а и като цяло нямах нито сила, нито издръжливост. Не мога да си водя още никакви изводи спрямо храната, но ще видим натам какво ще е положението. Като цяло съм навит да сваля някое килце за сметка на сила/мускули, та не знам колко ще ми е меродавна оценката на края на въздържанието относно сила - животински храни и колко са взаимозависими. Храната ще я опиша накрая, ако не съм заспал.

23.10.13
20:38

Храната беше чак след тренировка, което е супер. Купих си някакъв сироп от арония подсладен със стевия, та се наливам с него цял ден. След тренировъчно си направих нещо като хумус, но не знаех, че трябва да сложа и тахан, смачкан нахут, сушени домати и маслинова паста, стана яко, след това хапнах от тахана с мед и другите неща и една био боза. Преди малко си направих овесени ядки и им сложих от сушените домати и маслиновата паста (това имам за сега), слънчогледови семки и студенопресовано олио от същото (шарлан), слагам си и по малко хрян за люто и преглъщам с червено винце** за по-късно не знам някви фурми и/или ядки или овесена кашица, но сладичка. Утре май май ще пънеме баирите трябва да имам йенержи!

25.10.13
00:12

Днес разходка до “Езерата”. Красота + малко снимков матреал.
Храната... Закусих с кафенце и някакви овесени бисквитки, после горе гризнах още някакви бисквитки, сурови ядки, черен шоколад, навръщане в хижата хапнах една бобена чорба с малко хлебец.
За вечеря имаше печен боб, салата от моркови, лютеница, сирене от кашу бай Марги (добре се получи), туршия, домати със сушени домати :) хлебец и ракийка :)

26.10.13
02:36

Днес храната е трагедия... хапнах сурови накиснати ядки (каши, бадем, лешник) на обяд, по-късно хапнах 2 пирожки със зеле и картофи и някакъв Квас (от руски магазин за пътви път влизам в такъв, а гледам са бая модерни). По случай взимането на технически преглед за бабата хапнах едни пържени картофки с бира и по-късно бобец с лебец. Сега си хапвам пак бобец, лебец, сушени домати, маслинова паста и после нещо по-сладичко с винце**.

26.10.13
22:12

Днес си купих някъв комбо уред - пасатор, чопър и бъркалка в едно, та успях да си направя бадемово мляко от бадемките, които белих поне час... нищо невероятно не е поне така голо, сложих му чиа семена и сурови ядки и сушени плодове и си го хапнах, както и 3 банана и една ябълка, това следобеда.
За вечеря съм приготвил хумус, нещо като хумус с остатъците от бадемовото мляко и кашуто на Маргото, зеле с маслинова паста и зехтин пак от нея, ще си я потормозя този месец :D настъргани моркови, домати с маслинова паста и постен гювеч със зеле, картови, лук и нещо като кьополу отгоре, дано стане нещо... всичко изглежда много грозно, дано поне става за ядене, еми не ми се отдават нещо постните манджи...
Най-накрая ми дойдоха файвфингърсите от щатите, мечтая си за тях от 2-3 години.

27.10.13
21:54

Оджи - обедно барбекю на Витоша, рязане и цепене на трупи и ядене на вегански шиш с лук, чушки и тиквички :D малко хлебец с лютеница и маслини. После на автостоп до долу и пешачката до южния, където се видях с бб-тийм бандата и мушнах едни пикантни пържени картофки с биричка.
За вечеря нещата от вчера + содено хлебче и бонбони от сушени кайсии с лимонов сок, кокос и филирани бадеми, има и нещо в хладилника с кокосово масло, банан и мед още не съм го пробвал.

28.10.13
20:06

Много ползотворен ден беше днес, сравнение с предишните де :D
Станах в 7:30, пих 3 кафета (обикновено пия 1-2) с няколко фурми и от кайсиевите бонбони, поработих, обяснявах на един пич час и нещо за едн цигулка (първа помощ), хапнах и един банан, после с колелцето до Бояна помагах на един пич да си оправят двора, че е огромен и има едно 20 ретро автомобила и куп боклуци, та бая мъкнене падна и бутане на количка (втора помощ), там ударих едно 3-4 чашки бира*, хапнах хлебец със сини домати в консерва и 2 мини толумбички, които преди малко разбрах, че се правили с яйца, а си мислих, че няма нищо животинско и много яд ме хвана!!! После с колелцето до центъра да помогна на един приятел да пренесеме едно кресло (трета помощ) и после до нас. Братчеда беше направил уникален постен ориз с гъби, малко салатка, от хумусите и ракийка***, ще хапна още един път сигурно и те така помощник бях макло ас днес!
Напоследък си играя на една игра, всяко нещо, което ми се случва или решение, което взема не е просто случайно, идеята е да видиш защо се е случило точно така и какви ще са последствията, има интересни и доста смислени попадения :)

Мнението беше редактирано от gotcha на 28.10.13 20:07.

30.10.13
00:32

Сутринта кафенце с фурми и бразилски орех, към обяд и един банан. Следобеда пак на Бояна с колелцето до горе и там чистих и местих някакви стари каляски, ядох орежи и бих 4-5 чаши биричка*, после хапнах ръчен бял хляб със консерва патладжани с домати. Вкъщи малко туршийка, маслинки и ракийка***. В бара 3 стели и сега си хапвам оризче, хлебец и ще видя какво още.

31.10.13
01:01

Храната

Зелен чай с ябълка
Тахан със стафиди, бадеми, мед и лимон и кафе
Консервирани патладжани с бял хляб, бира*
Туршия, маслини, ракия***
Ориз с домати на фурна, вино**

Активност

Каране на колело от НДК до Бояна, преместване на половин кубик камъни на ръце, бутане и помпане на гуми и тн.

За сега не ми се отразява добре веганството, знам, че не съм перфектен в храната си, знам, че по принцип трябваше да го направя по-плавно и че не става за седмица или месец. Явно промяната е доста агресивна за организма ми. Ще видим как ще е натам положението.

31.10.13
09:14

И това е при положение, че не тренираш ;)
Напъни щангите, па виж веганство и ракия...(dull)

31.10.13
09:31

казано от James Hinks на 31.10.13, 09:14:

И това е при положение, че не тренираш ;)
Напъни щангите, па виж веганство и ракия...(dull)

Само колоездене напоследък, просто имам други ангажименти, но ще ми е интересно да пробам и щангете :)
Не вярвам липсата на протеин да е някакъв фактор, защото аз от доста години вече ям някакво смешно количество, освен като се освинвам с мясо или орежа въглените. Кое пречи на щангите реално искам да схвана, но трябва да се докопам първо до тях де...

31.10.13
09:34

Пречи малкото количество протеин и не толкова добър аминопрофил на храната.

31.10.13
09:44

казано от James Hinks на 31.10.13, 09:34:

Пречи малкото количество протеин и не толкова добър аминопрофил на храната.

Да де, ама прекалено теоретично ми е нещо, а и съм почти убеден, че ти не приемаш много повече протеини от моите. Навремето кой е мислил за тия неща, а е имало баси уродите, сега много сме се разглезили с тия добавки и научни изследвания :)

За дядо ми колко легенди съм чувал, как надигнал трамвая, за да измъкнат някаква жена, носил на рамо огромни трупи, и много други истории, не само от баща ми, а от квартала и роднини, казвал, че бил най-як като бил около 70кг и ял само бял ляб и сирене (като имало). За жалост не съм се метнал май грам на него :(

31.10.13
09:55

Недей да бъдеш толкова убеден ;)
А и до към 70 години все още имаш време...да заякнеш :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1