Травма от фитнеса остава хронична ?

06.04.12
21:24

Ох , преди повече от 2 месеца претърпях много лоша стернум травма . Изчетох всичкия материал в интернет за това , но моя случай е по лош , понеже тази болка стоя 2 месеца , дори и сега още я има , макар и на друго място - в горната част на гръдната кост (стена) , а преди беше в долната. Ходих няколко пъти на лекари и все едно и също : Преслушват ме като за грип или настинка изписват някъкви мизерни болкооспокояващи и казват ‘’ Ее, щи мине ‘’ Ще мине ама дръг път .. С най-различни гелове и мазила се мазах , какво ли не пих , да не говорим че 2 месеца пълна почивка без физическо натоварване . Накрая болката поотихна след като бях спрял всичките медикаменти . Сега обаче от 2 седмици насам има остатъчна болка , която се намира малко по-нагоре от обикновеното.Преди беше на линията на зърната , а сега е 3 пръста по-нагоре. Вече докторите не ми вярват като им кажа за проблема и все казват ‘’ Няма от какво да е, след 1-2 седмици ще се оправиш ” .Говорих с един мъж който е имал преди същият проблем и той ми каза , че дори и след време тази болка му е останала така хронично и си го боли винаги при резки движения и напъвания . Да му се невиди повече от всичко искам да мине напълно , защото с това с което се занимавам изисква добра форма . И за пореден път да го кажа , болката се усеща най-вече при : резки движения (бързи клекове , внезапни навеждания или при по-голямо извъртане на торса) , като се натисна точно там и се появява болка , която се разсейва по почти цялата гръдна стена , също така като си стегна гърдите със ИЗПуСНАТ ВЪЗДУХ ( като сам си поел дъх няма проблем ). Вече се чудя какво да правя , защото наистина е много неприятно и се чувстам несигурен.
Айде моля давайте някъкви мнение , или ако някои си е патил така да сподели как е .

06.04.12
22:16

Отиди при доктор, който ще те прати на снимка.

Можеш да погледнеш какво е писано в тази тема: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/59809

06.04.12
22:48

Мдам забравил съм да го напиша по-горе .. ходих и на снимки и всичко е наред уж.
А за темата , мерси знам я , дори съм говорил и с автора на темата , това за масажирането го знам .. Облекчава временно , но до там , както и бавното концентрирано , дълбоко вдишване и издишване .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1