17.06.12
20:45
То е ясно, че правиш нещата за себе си... но човек неможе да живее сам тоест трябва да има някакви знания и обща култура които да му гарантират някакво място в обществото защото то е изградено от твоите работодатели/подчинени, роднини, приятели, гаджета и прочие... ето защо трябва някой неща да се знаят от хорски срам ... :)
казано от Madboy на 17.06.12, 20:37:
казано от NRG на 17.06.12, 19:09:
Брат, аз не знам Враца къде е.... :D Ще дам един цитат за размисъл... : “Въображението е по-ценно от знанието.” : }
Ти и ти взе, че се похвали, не му се казва знание в случая а обща култура :)
Обща култура нямам, но играя конкуизтадор, за да си създам такава. ;)
казано от dieseldriven на 17.06.12, 20:39:
Бих искал да Ви благодаря, колега NRG,за любезната покана да дойда и да си “топна краката”.Принуден съм да Ви откажа, защото има доста по-добри места за посещаване от прехваленото ни Черноморие.Места, където не е нужно да плащам луди пари за “удоволствието” да газя в л***а до колене,където долнопробната чалга пищи от всеки ъгъл, а анцузите са официално облекло за сватби и погребения.Курорти, където “цивилизация” не е мръсна дума и не е криворазбрана.Желая Ви приятна вечер.
Приятелю, никога не бих те поканил на място с подобно описание. Жалко, че си останал с подобно впечатление. След като ти защити си защити своята територия, беше редно и аз да направя същото, дори използвах и вашия начин за изразяване, за което не ми се обиждай. Приятна вечер и на теб. :)
Мнението беше редактирано от NRG на 17.06.12 20:54.
казано от kristiancho на 17.06.12, 20:45:
То е ясно, че правиш нещата за себе си... но човек неможе да живее сам тоест трябва да има някакви знания и обща култура които да му гарантират някакво място в обществото защото то е изградено от твоите работодатели/подчинени, роднини, приятели, гаджета и прочие... ето защо трябва някой неща да се знаят от хорски срам ... :)
За мен мястото в йерархията се оформя според заслуги, не според знания. Peace. :)
p.p. модераторите да не ми се сърдят, че спамя... в спам темата :D
17.06.12
22:18
Мнението беше редактирано от Nevergiveup на 17.06.12 22:19.
17.06.12
22:49
Бахти селяндурите...днеска 2 пъти показвам среден пръст и псувам на путка майна некви дебили шофьори, дето минават пред мен с 70 на пешеходна пътека. единия даже ми отвърна ( е като се отдалечи на 50тина м), некво пишлеме на 18-19-20..за съжаление улицата, въпреки че е главна, е в мега забит квартал, и никой няма сметка нищо да прави там.
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 17.06.12 22:50.
А, не знам, аз като пресичам изчаквам да минат колите или да ми спрат(да, правят го!).
И си пестя псувните.
Вярно, че пешеходната е продължение на тротоара по пътното платно и блаблабла, ама ...масово се злоупотребява с това, особено напоследък.
Не знам, дали точно такъв ти е случая, ама ...няколко пъти да се повтори случката, явно и ти не си много по съобразяването.
Мнението беше редактирано от 6th на 17.06.12 22:57.
17.06.12
23:05
Става въпрос за едно и също специфично място.просто е права отсечка, и ти идва да настъпиш, нищо че има светлинно табло за преминаващи пешеходци, има и спирка, те фучат с по 70-80 и хората бягат от колите, нз колко случая на блъснати хора имаше там, 2-3 ( преди време) ..иначе по принцип и аз си пестя псувните :), а ги чакам да минат..просто докато стигна средата на платното и изскача някой засилен гоуф
Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 17.06.12 23:06.
17.06.12
23:10
казано от Kirov на 17.06.12, 22:18:
......................
Само духа им е здрав на тези ............. или може да духат здраво :D
казано от 6th на 17.06.12, 22:57:
А, не знам, аз като пресичам изчаквам да минат колите или да ми спрат(да, правят го!).
И си пестя псувните.
Вярно, че пешеходната е продължение на тротоара по пътното платно и блаблабла, ама ...масово се злоупотребява с това, особено напоследък.
Не знам, дали точно такъв ти е случая, ама ...няколко пъти да се повтори случката, явно и ти не си много по съобразяването.
Не, от жегата ли от, какво ли, но са наизлезли едни камикадзета /шофери и пешаци/ (whew)
Вчера по бул. България имах усещането, че правят филм по Need for Speed. Днес пешеходци пресичат все едно са в парка и се радвах, че няма кафе машини по пешеходните пътеки :D Имах поне 4 рискови ситуации за 10 км. разстояние. Да не говорим, че знака “път с предимство” май е станал пожелателен, като знак “стоп”. Петия олигофрен, който през две ленти направи десен завой си казах “ей тоя го отнесе”, настигнах го, на следващия светофар и ........ някакъв дядка, който се размина с една майна и евентуална последваща смяна на памперса /имах усещането, че говедото така и не разбра, какво е направило и не разбира, какво му говоря/.
Добре, че не карам през седмицата често, че най-вероятно някой дебил ще намаже качествено.
Ще наслагат “бабуни” и ще им мине. бляк Тъпо, при положение че явно има предостатъчно сигнализация...
Аз в неделя гледам да не шофирам, защото половината народо-население е махмурлия от снощи, закусило с биричка, обядвало с ракийка и някъде в следобедните часове, особено като е и напекло, не знаят къде се намират и какво правят.
Мнението беше редактирано от 6th на 17.06.12 23:39.
Претъпкан градски рейс - страшна навалица, хората са плътно притиснати един към друг. Едно момиче казва на приятелката си:
- Май ще ставам майка...
- И кой ще е таткото?
- Не знам, не мога да се обърна да го видя.
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
Един борец си кара мерцедеса и на един светофар го среща един с трабант и му чука на прозореца:
- Какво има? - пита бореца.
- Ще ми препечеш ли филийките на тостера ти, че моя се развали? - го пита този от трабанта.
- Ама аз нямам тостер! - му отвръща бореца.
- Е защо ти е тогава мерцедес като нямаш тостер?
Бореца се ядосва и си купува тостер. Пак се срещат двамата на светофара и пак този от трабанта му чука на прозореца:
- Ще ми стоплиш ли супата че ми се е развалила печката? - го пита този от трабанта.
- Ама аз нямам печка! - му отвръща бореца.
- Е защо ти е тогава мерцедес като нямаш печка? - се възмущава човека.
Тогава бореца се ядосва и си купува всякакви уреди. Срещат се пак двамата на светофара, но този пат бореца чука на прозореца на този от трабанта, човека се показва:
- Какво искаш?
- Няма ли да ме помолиш още нещо? - го пита бореца.
- Ееее! За това ли ме изкара от банята? - се възмущава човека с трабанта...
————————————————————————————————————————————————————————————————————————————-
ФИЛОСОФИЯ НА ФИЗИЧЕСКАТА ПОДГОТОВКА
1) Баба ми започна да ходи по 5 км дневно, когато беше на 60. В момента тя е на 97 и ние нямаме никакво понятие къде е....
2) Единствената причина, поради която бих започнал да тичам - това е за да мога отново да чуя учестеното си дишане....
3) Длъжен съм да правя упражнения рано сутрин, преди заспалия ми мозък да разбере какво става.
4) Никой не може да ме накара да правя наклони напред. Ако Господ е искал да си докосваме пръстите на каката с пръстите на ръцете, той щеше да направи тялото по-късо.....
5) Доставят ми удоволствие дългите разходки. Особено, когато на тях отиват хора, които адски много ме дразнят.
6) Имам дебели бедра, но за щастие коремът ми ги прикрива.....
7) Преимуществото, да се занимаваш със спорт всеки ден е това, че ще умреш здрав....
8) И накрая, аз не тичам, защото в такива случаи, винаги ми се разплисква алкохола от чашата...
Мнението беше редактирано от El padre на 18.06.12 05:51.
казано от 6th на 17.06.12, 23:39:
Ще наслагат “бабуни” и ще им мине. бляк Тъпо, при положение че явно има предостатъчно сигнализация...
Не е тъпо при положение, че никой не спазва сигнализацията. Нека, след като никой не мисли за чуждия живот на пътя, барем да помислят за собствения си автомобил - всички знаем, че българинът се съобразява единствено, когато му бръкнеш в джоба, а легналите полицаи могат да го направят много по-ефективно от “изправените” (въпреки че IQ-то и на двата вида е еднакво ;))...
Преди известно време бях в Бургас - направи ми впечатление колко много легнали полицаи имат и каква е ярка сигнализацията около тях! И шофьорите караха бавно...
Мнението беше редактирано от Петър на 18.06.12 10:28.
18.06.12
10:29
УУУУ... в Русе има легнали полицаи масово на места където караш и без това с 30… :D Ама на една главна улица с наклон надолу ( нов и гладък път ) да видиш няма легнал полицай ... е има два светофара.. ама то ти със светофара ли ще се съобразяваш... газ до ламарината.. :D :D :D :D
казано от kristiancho на 18.06.12, 10:29:
УУУУ... в Русе има легнали полицаи масово на места където караш и без това с 30… :D Ама на една главна улица с наклон надолу ( нов и гладък път ) да видиш няма легнал полицай ... е има два светофара.. ама то ти със светофара ли ще се съобразяваш... газ до ламарината.. :D :D :D :D
Камери му е майката в такъв случай :D. Миналата седмица съм в едно такси и шофьорът си бля-бляка по телефона, но като приближи до едно кръстовище, на което сложиха 8 камери, и да видиш как вика: “Айде, затварям, че тук има камери” - и скоростта намали (въпреки че камерите не са с радар), и телефонът затвори...
P.S. В Пловдив, легналите се броят на пръстите на едната ръка.
Мнението беше редактирано от Петър на 18.06.12 10:54.
18.06.12
10:57
казано от head_hunter на 17.06.12, 23:10:
казано от Kirov на 17.06.12, 22:18:
......................
Само духа им е здрав на тези ............. или може да духат здраво :D
хаха песента е Важна! мани ги тея :D
18.06.12
11:05
Като стана дума за камери... според мен е странно да сложат знак който предупреждава за тяхното наличие... то дето се вика намаляш скороста и се движиш интелигентно известно време и после пак до ламарините без колан с телефон, цигара и нокторезачка едновременно използвани... ако няма табели за камерите шубето ще е нон стоп и така като цяло ще се кара по-бавничко... то верно, че се научава местоположението им ама за тея от другите градове :)
Ааа, на мене навигационната ми пищи като на умряло “полиция, полиция” на всяка известна камера или засада. Даже понякога ме дразни и съм й викала “млъкни ма!’ :D
18.06.12
14:11
Aман от тия реклами...
18.06.12
16:15
казано от Тайсън на 18.06.12, 16:00:
Уникат! Напълни ми душата това момче! А това, което най-много ме изуми е колко слаба/малка/хилава му изглежда ръката, когато не е стегната. Като я стегне обаче... :x
18.06.12
16:31
отпусната е 30 стегната е 45… ако искаш :D :D
18.06.12
19:17
и аз тв забелязах.. като е отпусната ще кажа че не е повече от 38-39, а като я стегне.. :х може би има повече вътрешна част.. нз за канадска вътрешната част на бисепса сиг. влиза повече..
казано от Kirov на 18.06.12, 19:17:
и аз тв забелязах.. като е отпусната ще кажа че не е повече от 38-39, а като я стегне.. :х може би има повече вътрешна част.. нз за канадска вътрешната част на бисепса сиг. влиза повече..
Хаха, е това трябва да иде в бисерите! :D Типичния билдЕр - вътрешна и външна част на бицепса. Я кажете упражнение което да ми влиза яко във външната част на бицарата? :D
Мнението беше редактирано от Old Timer на 18.06.12 19:49.
Сгъване с тесен хват, скотово с тесен хват, чуково сгъване, сгъване с дъмбели от наклон и разни други вариации.
След приемането на закона за горите Цецка Цачева се срещнала с шефовете на “Витоша ски”.
- Е, как е новият закон? - попитала тя.
- Бетон! - отговорили й те.
казано от Петко К на 18.06.12, 20:03:
Сгъване с тесен хват, скотово с тесен хват, чуково сгъване, сгъване с дъмбели от наклон и разни други вариации.
Хе, мерси...
То ясно, че бицепса има няколко части, обаче това с влизането във вътрешната част ме разсмя много. :D
Мнението беше редактирано от Old Timer на 18.06.12 20:23.
18.06.12
20:48
Пича от Нека Говорят наистина ме очуди.Ръката му 38 + релеф = ръка 45 като стегне :D Ибаси.. - какво нещо е релефа !
Мнението беше редактирано от Камен Никифоров на 18.06.12 20:51.
18.06.12
22:02
Old Timer - кви бисери кви 5 лева :D:D явно не со достатъчно добре запознат с човешкото тяло :D и по точно скелетните мускули.. не че аз съм ама поне знам че бицепса има 2 глави и има упражнения които натоварват повече и по-малко различните глави на бицепса
Мнението беше редактирано от Nevergiveup на 18.06.12 22:16.
19.06.12
00:11
бих казал фифти-фифти :D
19.06.12
00:29
13 годишно момиче ми изнесе урок по психология , философия ,етика и к’во ли още не. :|
казано от Kirov на 18.06.12, 22:02:
Old Timer - кви бисери кви 5 лева :D:D явно не со достатъчно добре запознат с човешкото тяло :D и по точно скелетните мускули.. не че аз съм ама поне знам че бицепса има 2 глави и има упражнения които натоварват повече и по-малко различните глави на бицепса
Абе момче, чети малко по-горе к’во съм написал. (dull)
Просто това изказване с влизането ми стана много смешно - типичното билдЕрско, много ми е интересно ти какви други упражнения ползваш които ти влизат много добре? :D
19.06.12
01:00
казано от Old Timer на 19.06.12, 00:45:
казано от Kirov на 18.06.12, 22:02:
Абе момче, чети малко по-горе к’во съм написал. (dull)
Просто това изказване с влизането ми стана много смешно - типичното билдЕрско, много ми е интересно ти какви други упражнения ползваш които ти влизат много добре? :D
никъде не съм казал какви упражнения ползвам аз.. май и ти не четеш кво съм написал.. все 1.. айде няма да казвам на теб какво ти влиза мн. добре.. :D не го приемай за обида шегувам се само ;) :D
А... аз не съм билдЕр, че да ми влиза нещо където и да е. :D :D
Мнението беше редактирано от Old Timer на 19.06.12 01:10.
19.06.12
01:11
казано от Денис на 19.06.12, 00:29:
13 годишно момиче ми изнесе урок по психология , философия ,етика и к’во ли още не. :|
Малка е още за Биологията малка е (giggle) (wasntme) (grin)
19.06.12
07:02
казано от kristiancho на 19.06.12, 01:11:
Малка е още за Биологията малка е (giggle) (wasntme) (grin)
Аааа малка - вече на по 14 масово са изпотрошили сума пи.ки ;) Има даже такива екземпляри, че а си ги ритнал по задника, а са изпаднали една кофа к.рове :D :D :D
какво точно,че ми стана интересно? :Д
19.06.12
08:23
Добро утро и от мен -:)