09.04.12
12:18
Нова седмица, нов късмет, нов лаф моабет! :)
Отваряме пореден екземпляр на “книгата” предназначена за неспирните мъдри мисли, видео клипове, вицове, въпроси и въобще всичко, което искате да споделите с останалите съфорумници. Ако поради една или друга причина те не намират място в останалите раздели на форума, тук са добре дошли!
Тактично напомняме и за правилата на BB-Team, които, в по-голямата си част, важат и за тази тема.
Приятно чешане на пръстите! :)
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 13.02.13 11:37.
09.04.12
12:21
Първи!!! :D :D
Тъкмо се беше понасъбрала простотия там, а вие сега ще ни карате да започваме да трупаме отново...
09.04.12
12:42
09.04.12
14:32
Как се казва девойката спамаджий (inlove)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 09.04.12 14:32.
Само за едно не мога да се съглася с тебе.. критерия ти за жени :D
Само си представям тая как ме чака на вратата, ако съм позакъснял някоя вечер.. и какво ме чака
09.04.12
14:40
Препоръчайте някаква лека закуска... (dull)
09.04.12
14:44
абе Face ... с такава жена до себе си никога не бих искал да закъснея ... и то не защото ме е страх .... пък и тя болката не ми влияе по познатия на нормалните хора начин :D :D
абе Face ... с такава жена до себе си никога не бих искал да закъснея ... и то не защото ме е страх .... пък и тя болката не ми влияе по познатия на нормалните хора начин :D :D
ХаХа, знаех си, че има нещо извратено в теб :Д Но все пак допускаш да има болка.. по желание или не :D
пилешко(150гр), 1 цяло яйце, 100гр овес :))
сварена елда със сирене (нормално, обезсолено, обезмаслено...)
Кило пържоли, много леко влиза по всяко време на денонощието. :D
09.04.12
16:16
3-4 яйца (варени или на тиган) и 30-40 g ядки.
Лека, лека... колко да е лека?
Въпросът е какво ще правиш след нея и колко време след това ще го правиш. Иначе си спамим де... :D
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 09.04.12 16:20.
09.04.12
16:47
ХаХа, знаех си, че има нещо извратено в теб :Д Но все пак допускаш да има болка.. по желание или не :D
(sun)
Още първия път когато спомена, че си пада по огромни мускулести и космати мъже, го заподозрях, че не му е чиста работата. :D
ПП Крис да не се обидиш нещо? Това за косматите го сложих само като художествен елемент. :D :D :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 09.04.12 16:57.
09.04.12
17:04
То просто беше крайно време да се намесиш Валд :D ти нямаше ли някакви крайно неотложни лични ангажименти, че се занимаваш тука с мене (call) и тъй де никой не казва как се казва мацето...
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 09.04.12 17:05.
Ангажиментите са служебни и са колкото искаш, но човек трябва отвреме-навреме да отмаря. А ти какво си се запънал за таз мацка, да не си обърнал резбата? :D
09.04.12
17:19
кво и е на мацката бе хора |-) ... аре пък ти покажи какви жени харесваш (wait)
Супер си е мацката. Една идея повече маса, отколкото ми допада, но няма да я изгоня от леглото си заради такива дреболии! :)
09.04.12
17:46
От днес започва европейското по вдигане на тежести - по евроспорт го дават :).
Мнението беше редактирано от mitkoDimitrov на 09.04.12 17:48.
Така като я гледам с тез напомпани устни ми е достатъчно да ме отблъсне. В този ред на мисли, се чудя дали жените, които си пълнят устните със силикон и тем подобни гадости, осъзнават каква е първата асоциация, която възниква в мъжкия мозък когато съзре едни сочни, дебели и плътни устни? :D :D :D (devil) И пак в този ред на мисли, въпросната асоциация не възниква само в мислите на мъжете, които те харесват, а всяко мазно, грозно, дебело и тн. същество от мъжки пол си представя как тези сочни, дебели и плътни устни обгръщат, засмукват и ....... (devil)
09.04.12
17:53
С тези предложения за закуска огладнях :D
09.04.12
17:53
Не очаквах такава подкрепа от баща на две дъщери... :D :D да не забравим, че на снимката сигурно са я понамазали с нещо да изпъкне релефа.. малко обработка ала бала... едвали нон стоп е такава каквато е на снимките ... но и да е ..още по-готино :P
Не очаквах такава подкрепа от баща на две дъщери... :D :D да не забравим, че на снимката сигурно са я понамазали с нещо да изпъкне релефа.. малко обработка ала бала... едвали нон стоп е такава каквато е на снимките ... но и да е ..още по-готино :P
E, като съм баща на две дъщери, да не ми е вързана розова панделка на... инструмента? :D
Но да се върна на темата - винаги съм харесвал ателтични жени и не мисля, че в добре оформеното и релефно женско тяло има нещо мъжествено, даже напротив. Имам си горна граница, разбира се, но не мисля, че без допълнителен външен източник на тестостерон някоя нормална жена би могла да я подмине така лесно. :)
09.04.12
18:06
Много съгласен !!
E, като съм баща на две дъщери, да не ми е вързана розова панделка на... инструмента? :D
Но да се върна на темата - винаги съм харесвал ателтични жени и не мисля, че в добре оформеното и релефно женско тяло има нещо мъжествено, даже напротив. Имам си горна граница, разбира се, но не мисля, че без допълнителен външен източник на тестостерон някоя нормална жена би могла да я подмине така лесно. :)
http://www.youtube.com/watch?v=3kcI5R0tDic&feature=relmfu
Тази как ти се струва? В смисъл има по-плътен глас от моя и сигурно вдига 2х ; 3х колкото мен :D
09.04.12
18:33
Каката ми се струва екстра... тежестите й изобщо не са огромни... на лег пресата има общо 6диска по 20кг което прави 120 без платформата която не вярвам да е повече от 30-40кг което прави около 150-160кг. Кляка с 30 или в най-тежкия случай 40кг а разгъвача не съм го гледал... е ако с тези тежести вдига 2пъти повече от теб... трябва сериозно да се замислиш над себе си :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=3kcI5R0tDic&feature=relmfu
Тази как ти се струва? В смисъл има по-плътен глас от моя и сигурно вдига 2х ; 3х колкото мен :D
Чакай сега, аз нямам някакъв фетиш към трениращите атлетични жени. :) Тази си е грозновата и с кофти фигура. От всяко дърво свирка не става. :)
Допада ми Джейми Ийсън примерно:
И там има какво да се иска по отношение на силикон тук-там и очевидна употреба на синтетични хормони, която си личи по формата на челюстта, но съм готов да си затворя очите заради останалото. :D
Мнението беше редактирано от Boby_ на 09.04.12 18:35.
09.04.12
18:42
Силикона е добър признак... или изкарва добри пари или тъста е богат... и в двата случая си на далавера :D :D
или тъста е богат...
И е възможно да разполага със скъпа карабина, със скъпа оптика. :D
09.04.12
18:46
:D само ми разбиваш мечтите с твоето черногледство !
09.04.12
19:02
Благодаря за предложенията ! Елдата не ми допада , сигурно яйца ще са .. и евентуално някакви ядки :)
Ще ходя на курмуване , а като закуся тежко , в колата почва да ме боли стомаха и не мога да карам като хората :D Днес същия проблем , пих някакво лекарство от което взе , че ми се доспа точно когато дойде моя ред да карам :D
09.04.12
19:07
А аз как се наядох :D :D
09.04.12
19:15
Оо и аз ! Само закуската ми е проблем.. после ми е железен стомаха ! :D
Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 09.04.12 19:31.
половин домат и 50гр гроздова!
В някакво меню го имаше даже, като “Българска закуска” :D
09.04.12
20:26
Няма майтап , чел съм такова меню :D Т’ва изпитващия май няма дрегер , тъй че... Айде открих си закуската ! :D
ти ся и телефона и адреса и ще поискаш ... май никой тук не я познава и не тренира в нейната зала ;):D
Моля някой модератор да ми намине през дневника и да очисти мненията на @strong! :) Благодаря предварително и ще си почерпя ;)