Да, за да се застраховат от китайските ментета ;) Фортрон не са върха, ама не са и чак такъв боклук, че 400 вата да не стигнат.
106 вата и е максималната консумация. Останалата система цялата едва ли гълта повече от 100-150 вата при пълно натоварване.
Мнението беше редактирано от Петко К на 21.06.12 15:59.
21.06.12
16:21
Захранването ти е хубаво, та няма да се налага смяна, а останалото Петко го каза ;)
Ще я поръчам пък ако има проблем той ще си проличи. Иначе Фортроните са кучета, ползвам ги за захранването на ЛЕД осветлението в рекламите, които произвеждам като на този етап сме сложили стотици и нямам случай до сега някое от захранванията да е дало дефект.
21.06.12
19:51
бих казъл фифти-фифти :D
21.06.12
20:17
Петър Димитров, пусни още от тая с веригата :)))
21.06.12
22:44
защо сме толко гаден, алчен, отмъстителен и какъв ли още не народ :x всеки само гледа как да ти направи гадно и да се забавлява със тва.. крият се като мишки вместо да дойдат да ти го кажат в лицето... :x
Друго си е да видиш 50 килограмови типчета да мъчат бицепса с поредна серия, но по-важното е, че са избръснали главите и носят ланци по-големи от ръцете им, а погледа да е зъл!
22.06.12
07:20
.. крият се като мишки вместо да дойдат да ти го кажат в лицето... :x
Щото иначе може да се стигне до конфузната ситуация да му натикат зъбите в гърлото или до други неприятни за него последици!
Друго си е да видиш 50 килограмови типчета да мъчат бицепса с поредна серия, но по-важното е, че са избръснали главите и носят ланци по-големи от ръцете им, а погледа да е зъл!
Има лек и за такива. Като те погледне лошо оставяш тежестите и тръгваш към него с “К’во ме гледаш бе сопол” и при първата реплика на пряко му отковаваш такъв шамар, че да не може да си разплете ланеца цяла седмица ;)
Другия по-интелигентен вариант е да изчакаш да почне лежанката /няма да чакаш много, защото правят или лег или бицепс/, та при поредната серия отиваш и, като е пуснал щангата в долно положение слагаш ръка върху лоста и го питаш, какво има да ти казва или може само да гледа лошо :D
И в двата случая посирането и унижението е гарантирано разликата е, че при първия вариант ще му пищят ушите доста време.
22.06.12
08:41
Така се пие глутамин! (y)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Hzo—UFLZ3M#t=169s
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 22.06.12 08:41.
Тея какво си снимат тежестите по лег пресите, все едно че са ги сложили на лоста за клекове. :D
22.06.12
11:11
На кой не му се тренира бокс ? -:)
Хахах, бургазлии трепете освен с въй-то и с “едно дънки”. Една приятелка вика веднъж, “Въъъъйййй, кво яко дънки”!
Аз щях да падна от коня, хахахах!
22.06.12
13:36
“Въъъъйййй, кво яко дънки”!
Скоро във собствената ни държава ще ни трябва преводач (giggle)
Хахах, ужас, не ми говори направо - в Банско и Разлог по същия начин - събрах очите в точка. За Трънско само съм чувал легенди, но не съм ходил, та не знам, но там било най-страшно сякаш...
Мнението беше редактирано от Петър на 22.06.12 13:40.
22.06.12
13:47
Тая с веригата така и не дойде ама чакай аз да постна нещо (giggle)
22.06.12
13:53
.. крият се като мишки вместо да дойдат да ти го кажат в лицето... :x
Щото иначе може да се стигне до конфузната ситуация да му натикат зъбите в гърлото или до други неприятни за него последици!
Kакто и се случи при мен вчера , ама след т’ва се крият още повече и гледат по още по-заобиколен път да кажат нещо за теб. Което си проси за втора порция от споменатото от Хед :)
Така се пие глутамин! (y)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Hzo—UFLZ3M#t=169s
Следя го тоя Дюра (Дура или , каквото е там..) , а дано направи нещо на Канада нешънълс ! Един път пробвах да пия така креатина... Сигурно още имам полепнало из устата и гърлото xD
The sad moment when you immediately recognize the face.. :D
22.06.12
14:07
Намек за поддържане на устна хигиена , а , Хед ? :P
22.06.12
14:49
Намек за поддържане на устна хигиена , а , Хед ? :P
Или, че човек остарява и почва да си пада по по-мързеливи неща :D :D :D
22.06.12
14:57
Пък мислех , че ние младите сме мързеливите :D
22.06.12
15:10
3часа следобяд е бе момчета.... много рано сте си пили тестостерона :D
Имам познати англичани,двойка са.И двамата са от различни краища на Англия и казват,че едвам се разбирали в началото :). Диалекти има навсякъде.По лошото е като и пишат така.
Тази като я гледам е набарала героя на Хърбърт Дж.Уелс :D :D :D
22.06.12
17:21
Ъпгрейднати емотикони..доста несполучливи : )
22.06.12
18:07
Бахти грозните емотикони :D
22.06.12
18:13
Тренировка за издръжливост и бързина:
:)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 22.06.12 18:14.
22.06.12
18:22
Тишо , същото се чува и , когато чатя в 3 часа през нощта :D
Тренировка за издръжливост и бързина:
:)
Туй негро ако го ядосаш може да ти забие 20-тина шамара за една секунда :D :D :D
Тишо , същото се чува и , когато чатя в 3 часа през нощта :D
Абе, като спомена чат ми мина през ум, IRC живо ли е още?
22.06.12
19:16
Скоро бях изровил една машина на с инсталирано IRC канали бол, хора също :D
22.06.12
19:26
И още как ;)
Помня преди скайп да навлезе масово, как го бях инсталирал за тест и единствения от България беше някаква леличка :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 22.06.12 19:27.
Ловеца на глави е особено активен тая вечер.Внимавайте какво пишете и кави мнения давате :D :D