10.04.12
01:02
Здравейте. Казвам се Владимир на 24 годинис съм, висок съм 1,85 и тежа 82 кг. искам да пооформя тялото си и да придобия по стегнат вид. В момента немога да се храня много пълноценно защото работата не ми го позволява. Храня се 3 пати на ден добре и 2 пати с плодове защото нямам време.Приемам около 100 грама протеин на ден което е малко в сравнение с нужното ми, но в момента немога повече. Тренирам 5 пъти седмично, в които 3 дена тежести и 2 дена бойни изкуства (Таеклондо). Занимавам се с фитнес от 2 години и половина и с боини изкуства от 7 месеца и поради това че немога да се храня пълноценто изгубих 4 килограма. Работя по 10 часа на ден и тренирам късно вечер след работа по 1 час, нямам време за повече. Тренирам по 2 мусколни групи на ден , 3 опражнения по 3 серии 12-10-8 повторения. И понеже изгубих доста мусколна маса и доиде лятото искам малак съвет каква програма мога да започна за оформяне и стягане на тялото. Знам че килограмите са ми малко но имам много активнос през деня и малко хранене, за това искам съвет от вас каква програма мога да избера, някакав пример ако може и малак съвет за храненето.
Модерация: Моля, уважавайте българския език и пишете грамотно!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 10.04.12 06:08.