Xtreme power (намерих този сумплимент в интернет и искам да знам някои запознат ли е повече с него)

Темата е заключена.

11.04.12
15:20

Здравейте колеги :) Имам една питанка и искам да се обърна към всички в форума който са напред в средите на химическите съединения и нашия приятел Менделей.Та скоро избухна мода по този сайт http://www.xtremepower.net/ бих искал да попитам малко повече за този продукт така като не се доверявам на сайта защото той е единствения вносител на този продукт и имам някой съмнение относно ефектите от продукта.Та били се заел някой да ми обясни какво точно прави,вреден ли е и до колко и заслужава ли си 70-те лева за 60 таблетки от този продукт който зарина Интернет съсловието .Моля за истински отговори а не подигравателни :) Благодаря предварително

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 11.04.12 15:22.

Валери, използвай търсачката. Има вече такава тема. Тази я архивирам.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1