Препоръчайте ми Етил Естер

14.04.12
00:30

Може ли да ми препоръчате Креатин Етил Естер.В момента пия този на Биотех УСА и нещо не го усещам май.На 20 години съм и тернирам от половин година.Преди 2-3 години също тренирах за около година и спрях след това.Тогава пак приемах на Биотех уса етил естера, но тогава доста го усещах сила и издръжливост ми даваше доста не като сега.Някъде тук във форума некой беше писал че продуктите на тая фирма са боклук и мисла че може и да са ги развалили затова нека чуя други мнения.Засега си мисла примерно за този на Примафорс.Хвалят го много на места.Странното за мен е че дозата му е 2грама.На всички други е по 5грама.Някой да има да каже нещо по въпроса ? Ще съм благодарен на всякакви мнения за въпросния продукт а и за други от които сте останали доволни.Само Етил естери предлагайте.Благодаря предварително

21.04.12
10:10

Здравей. Аз също пия етил естера на Биотех УСА и съм доволен, обаче го пия 5 гр. преди и 5гр. след тренировка. Пробвай да го смесиш с някакъв гейнър за по-добри резултати. Когато креатина се приема с прости въглехидрати се усвоява по-добре.Опитай този начин и пиши да кажеш дали си по-доволен от преди.

казано от MARTO_CSKA на 14.04.12, 00:30:

Само Етил естери предлагайте.

Вземи прочети тук-там. Не само, че не действа, ами и е вреден. Пий монохидрат.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1