Хранене след КЪСНА тренировка ?

14.04.12
21:45

Здравейте,тренирам от 19:30 до към 21:00 часа вечерта (не мога по-рано) Целта ми е да качвам ММ , но знам ,че вече не е хубаво да се ядат въглехидрати понеже не се усвояват и отиват в мазнини. Въпроса ми към вас е ,какво да е менюто ми след  21:00 часа?

Обикновено веднага след тренировка (към 9 и нещо) ям 1-2 банана. , след това към 22:30 някакъв протеин (риба,яйца,месо) и след това преди лягане към 12 часа 150гр извара. Така добре ли е , за покачване на ММ.
Поздрави.

След тренировка ако приемаш бързи въглехидрати няма да ти се “лепнат” спокойно.За мен няма значение кога е тренировката, винаги по един и същи начин процедирам след нея и имам успех.Често тренирам вечер, но смея да твърдя, че омазняването при мен е минимално, почти никакво, но го има, не може без него.Като цяло при отслабване и да ядеш вечер въглени ако си в калориен дефицит ще сваляш.Така е и при качването, ако си в излишък - качваш.Но според мен ако не се тъчпиш цял ден с глупости, след тренировка 1-2 банана, когато най ти трябват карбс, не мисля че ще ти стане нещо.

Мнението беше редактирано от Виктор Стойчев на 14.04.12 22:09.

14.04.12
23:35

Аз ти предлагам в 21:00 да хапнеш някакъв бърз бъглехидрат и например 3 яйца-бърз протеин и след това в 22:30 риба или някакво друго месо.

14.04.12
23:59

Яж в по умерени количества..Но след тренировка си хапвай спокойно..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1