kak da stegna presata ? moje li da qm sladno ili nemoje ? daite savet pls :)

Темата е заключена.

14.04.12
22:34

тренирам вече около 8м. , всичко е ОК , но имам корем за махане не е много но трябва да се махне  правя много тренировки за пресата , включвам я в всяка тренирожка не зависимо какво правя , просто искам да я стегна  ПРОБЛЕМА Е че ми се яде сладо  , солено (шоколад , чипс ) може ли да ям тези работи, или не трябва да се яде  и ям по 3-4 филии , храня се  5 пъти дневно понеже искам маса но искам да стегна корема , МОЛЯ ВИ НЯКОЙ ДА МИ ПОМОГНЕ , сигурен съм че някой от вас имат същите проблеми нека ми давате съветии , много съм объркан не знам какво да правя  какво да ям и какво не  , ще съм ви БЛАГОДАРЕН АКО МИ ПОМОГНЕТЕ  МОЛЯ ВИ :)

Темата беше редактирана от Петко К на 14.04.12 23:21.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1