15.04.12
21:42
Някой знае ли как се продава въздушен пистолет? Каква е процедурата? Аз като си го взех ми дадоха 1 листче от магазина, с закрепена касова бележка и там ми пише имената, егн, моя подпис и печат от магазина, като ако случайно дойде полиция като си пуцам в гората или някъде другаде се показва това нещо. Но примерно ако реша да си продам пищовчето как става номера? Ако му дам това листче там пише моите имена...
Модерация: Моля, уважавайте държавните институции на Република България!
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 15.04.12 21:50.
Давай му го без листчето, след това отричаш, ако те натопи. Важното е да си в играта и парите да се въртят. :Д Скоро си взех въздушна пушка, която ще задържа в себе си, но така и не съм си платил бележката в КОС. А иначе нали знаеш, че стрелба с въздушно оръжие по живи цели е забранено, както и стрелбата с винтовки, та дори и да го правиш носи си в теб от хартиените мишенки, да имаш за всеки случай.
казано от NRG на 15.04.12, 21:48:
Давай му го без листчето, след това отричаш, ако те натопи. Важното е да си в играта и парите да се въртят. :Д Скоро си взех въздушна пушка, която ще задържа в себе си, но така и не съм си платил бележката в КОС. А иначе нали знаеш, че стрелба с въздушно оръжие по живи цели е забранено, както и стрелбата с винтовки, та дори и да го правиш носи си в теб от хартиените мишенки, да имаш за всеки случай.
Ами то пищова не подлежи на регистрация понеже е под незнам си колко джаула.Аз по бутилки гърмя най-често.То хубаво ще отричам,но пистолета има сериен номер,който е записан в магазина май.Питам понеже да не се набутам нещо за 50лв да ме осъдят :Д
казано от Кольо Пияндето на 15.04.12, 10:17:
Модерация: Моля, уважавайте държавните институции на Република България!
Туй пък защо? Който иска да ги уважава, който не иска, с право може да им тегли една майна. Да уважаваш институция корумпирана на всичките си нива е всичко друго, но не и похвално. :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 16.04.12 21:36.
16.04.12
21:45
Valdis и господата, подкрепили горното мнение - тук не е мястото за тази дискусия и с извинение - не сте в позиция да я водим. Така съм преценил. Тук тя приключва.
За мен BB-Team е малко по-различно виртуално пространство. Интернет предлага достатъчно други възможности за майни по всякакъв адрес (за тези, които искат да ги пращат). Моля, ориентирайте се към тях, ако имате такива нужди.