Стягане на корема. Как ?

Не искам да правя плочки, защото коремът ми просто не е приоритет засега, но доста  ми се отпусна и искам просто да го стегна и да премахна мазнините в долната част ...Ако мина на НВД  ще ми се отрази на покачването на ММ  а аз това се стремя.Правя тренировки за корем 2 пъти седмично от тази програма—- http://www.bb-team.org/workout/1289_pokachvane-na-muskulna-masa-v-tri-dni ,  но ми се струва, че от тази програма не натоварвам много силно тялото и особено корема.. Кардиото също незнам колко пъти седмично и по - колко минути е най - подходящо да се прави така че да не губя ММ, но и да има някакъв ефект за корема ! Доста въпроси станаха, но се надявам някой да помогне ! :)

16.04.12
19:54

Спринтове

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1