Съвети преди тръгване на фитнес ?

16.04.12
22:20

Искам да попитам нещо всички съфорумници. Доста чета, доста съм и изчел. Проблема е следния досега не съм се занимавал с фитнес или с някакъв спорт. Проблема е, че имам операция на крака и огромни натоварвания не ми се позволяваха, но сега всичко е ок. На 15г. съм, 182см съм и тежа 92-3 кг. Знам, че килата са ми множко. Затова след 2-3 седмици още да се затопли и почвам фитнес. Та идеята ми е да кажете нещо да правя за да отслабна, не като ида да съм като някой смешник с 15 кила дъмбел да вдигам и само лоста за гърдите. Времето е кратко, но малко от малко все пак да стане нещо да вляза в час горе-долу. Нека всичко, което казвате да е конкретно, ако може :) Благодария предварително !!

Темата беше редактирана от Жоро Янков на 16.04.12 22:23.

Опита ли да попрочетеш някоя и друга статия от изданието на BB-Team? Там се съдържа 99,9% от информацията, която ти е нужна, за да влезнеш в час...че и повече от това. Няма как някой да ти резюмира стотици страници в едно мнение. Постарай се малко повече сам. :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 16.04.12 22:26.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1