23.04.12
21:42
Тъй като ме хвана малко страх, не можах без да питам... - Днес пих Капи Вишна, която има над 30 въглехидрата и днес ми се събраха над 100-100 въглена... На НВД съм от 13 дена и за първи път си позволих толкова въглехидрата... Та искам да попитам, дали е проблем? :(
Трябва да приемам по 70 въглена, ако гледаме кг за телесно тегло... До 80 съм се качвал, но до 110? Проблем ли е, ако е за 1 път
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 25.04.12 16:12.
Не се вманиачавай толкова.На всеки се случва да си позволи малко повече :)
Мнението беше редактирано от Алекс Д. на 23.04.12 21:46.
Вманиачен съм, защото няма да мога да правя този режим повече от 1месец, финансите не стигат, само на месо и т.н. И сега ме хвана малко страх, но дано няма проблеми... Вече съм на 13-ти ден и утре ще си меря кг-тата. Иначе разликата е голяма, защото вече 2-3 дупки назад минах на колана :) А първата седмица имаше 1 кг разлика, уж съм свалил, но утре ще видим отново...
23.04.12
21:49
Ако ще си по-спокоен, приеми го като въглехидратно презареждане! :D
Спокс, нищо ти няма. Нищо не си прецакал.
23.04.12
21:56
Не си машина :) Ако сега не успееш,което е меко казано невъзможно(имайки предвид правилното спазване на режима) имаш цял живот да пробваш.Така или иначе не се натоварвай излишно !
Благодаря ви много :)
Иначе днес имах повечко движение от обичайното и дано съм “изгорял” тези въглени :)