Cappy при НВД

23.04.12
21:42

Тъй като ме хвана малко страх, не можах без да питам... - Днес пих Капи Вишна, която има над 30 въглехидрата и днес ми се събраха над 100-100 въглена... На НВД съм от 13 дена и за първи път си позволих толкова въглехидрата... Та искам да попитам, дали е проблем? :(

Трябва да приемам по 70 въглена, ако гледаме кг за телесно тегло... До 80 съм се качвал, но до 110? Проблем ли е, ако е за 1 път

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 25.04.12 16:12.

23.04.12
21:46

Не се вманиачавай толкова.На всеки се случва да си позволи малко повече :)

Мнението беше редактирано от Алекс Д. на 23.04.12 21:46.

23.04.12
21:49

Вманиачен съм, защото няма да мога да правя този режим повече от 1месец, финансите не стигат, само на месо и т.н. И сега ме хвана малко страх, но дано няма проблеми... Вече съм на 13-ти ден и утре ще си меря кг-тата. Иначе разликата е голяма, защото вече 2-3 дупки назад минах на колана :) А първата седмица имаше 1 кг разлика, уж съм свалил,  но утре ще видим отново...

Ако ще си по-спокоен, приеми го като въглехидратно презареждане! :D

Спокс, нищо ти няма. Нищо не си прецакал.

Не си машина :) Ако сега не успееш,което е меко казано невъзможно(имайки предвид правилното спазване на режима) имаш цял живот да пробваш.Така или иначе не се натоварвай излишно !

23.04.12
22:09

Благодаря ви много :)

Иначе днес имах повечко движение от обичайното и дано съм “изгорял” тези въглени :)

24.04.12
11:57

Това ми звучи като някакво психично заболяване, сходно с анорексията. Внимавай много, защото измъкването е почти невъзможно.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1