Проблем с мускулната маса.

26.04.12
18:45

Здравейте, казвам се Иван, почти на 17 години съм, 1.85см висок и 82кг. Ходя на зала от около 6 месеца, но съм забелязал, че последните 2-3 месеца мускулите ми спряха да нарастват. Ходя 4 пъти седмично, като на мускул правя около 8-9 упражнения по 4 серии и от 6 до 8 повторения на серия. Понеделник тренирам гърди, сряда гръб, петък ръце и събота- рамо и трапец. Останалите дни почивам. Ако някой може да ми обясни на какво се дължи това и да ме посъветва (дали да си сменя програмата, дали да намаля упражненията и да увелича повторенията и с какви килограми да правя упражненията т.е. с  малко или да се напрегна с повечко килограми) като се има предвид, че ям нормално ( към 7-8 пъти на ден и храни като -ориз, месо и тн). Наистина се надявам някой да ми помогне, ще съм ви много благодарен :) .

казано от ivan georgiev на 26.04.12, 18:45:

Ходя 4 пъти седмично, като на мускул правя около 8-9 упражнения по 4 серии и от 6 до 8 повторения на серия.

Брат ти луд ли си о.0

CL

26.04.12
19:01

За да качиш мускулна маса се правят по 3-4 упражнения на мускул!

Ти на шега пускаш тая тема май...

26.04.12
22:40

Не, нито съм луд, нито пускам темата на шега.. отговорете ми просто на вапросите.. толкова ли е трудно..

26.04.12
22:46

Ама това дневник ли е?

казано от ivan georgiev на 26.04.12, 22:40:

Не, нито съм луд, нито пускам темата на шега.. отговорете ми просто на вапросите.. толкова ли е трудно..

По нашата реакция не се ли осещаш, че бъркаш някъде в храненето и най-вече в тренировката?К’ви са тия 10 упражнения по 4 серии за мускул?Ти въобще имаш ли представа как се тренира?Бягай да четеш из сайта и ще се оправиш.

26.04.12
23:14

Не четеш ли поне в кой раздел пишеш? Омръзна ми всеки ден да местя теми, защото някой го мързи дори да разгледа форума!
Джей Кътлър прави 8 упражнения по 4 серии и то само за гръб. А сигурно и на теб краката са ти много яки и масивни и затова не ги тренираш?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1