Смесване на различни ядки и семена

27.04.12
11:30

Здравейте,
имам следния въпрос. Според вас, има ли проблем, ако се смесват различни ядки, различни семена или семена и ядки. Например на едно ядене да се консумират: орехи+лешници, орехи+слънчогледово семе, орехи+бадеми+тиквено семе и т.н. каквито и комбинации да се правят. Вероятно няма нищо вредно в подобни съчетания, но ми е интересно дали, когато се комбинират различните ядки и семена, по някакъв начин си пречат за пълното си усвояване от организма.

Ако някой знае, нещо по въпроса, ще се радвам да сподели.

Никога не съм се замислял над това и честно казано не съм попадал на информация, която да показва, че смесването на два или повече вида ядки има някакво значение.

27.04.12
12:04

Да, аз също не съм попадал на информация, че не е желателно да се смесват, затова предполагам, че няма проблем. Но все пак не съм сигурен и ми е интересно, затова реших да пусна този въпрос, да видя дали някой има инфо.

MF

27.04.12
14:32

Никъв проблем. Организмът ни е доста по-съвършен, от колкото някои си мислят.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1