29.04.12
20:52
Здравейте пичове,от много време чета форума,досега не съм писал,но вече се чувствам в безизходица..
На 18 години съм,179 височина,в момента съм 79 кг..Започнах сериозно да тренирам октомври миналата година,тогава бях около 84,карах на нещо като НВД и свалих тези килограми,като съм качил и мускул за това време.Но поне от 2 месеца нямам никакъв прогрес,използвах това време да си правя експерименти с храненето,да видя тялото ми как реагира на различния прием на храни.Установих че много лесно качвам килограми когато не спазвам режим,както и обратно,намаля ли въглехидратите и започна да тренирам силова + кардио ,си свалям стабилно по около 200 гр на ден.Видимо може и да не изглеждам мазен,но реално имам 16-17 %,като проблема е че имам малко мускули,а не много мазнини.Иска ми се да мога да качвам чисто ММ,но знам че това е много трудно и изисква перфектен хранителен режим + добавки,които не мога да си позволя на този етап.От 2 седмици пия на една българска фирма “Нутрим”,техен продукт на име форте импакт +,на този етап само това мога.Започнах да ходя на бокс,с надеждата да сваля малко излишни килограми,като си не съм спирал и фитнеса,само че така се получава че тренирам 7 дни в седмицата и на практика няма ден в който почивам,което май не е много правилно.
Сега съм си организирал така режима,всякакви съвети ще са ми полезни:
07:00 100 гр овесени ядки + 150 мл. прясно мляко + 2-3 лъжици мед
10:00 100 гр пилешко филе + зеленчуци
13:00 3 белтъка 2 жълтъка
15:00 1/2 доза от нутрима
17:00 тренировка
19:00 1/2 доза от нутрима
20:30 100 гр пилешко филе
22:30 200 гр извара + няколко лъжици кисело мляко