02.05.12
00:40
Здравейте, моля ви за помощ относно изготвянето на хранителен режим и правилната употреба на протеин. На 17 години съм, занимавал съм се с фитнес преди, като най-голямото постоянство беше за 6 месеца. През тези 6 месеца се оформих, изчистих, нямам мазнини по тялото и направих горе-долу добър релеф. Сега имам за цел да кача мускулна маса ( 62кг съм, 182 см съм висок). Онзи ден си купих протеин Биогейм Про 85, не съм се интересувал от добавки досега, взех го от аптеката, с преценката,че там продуктите са чисти. Водя си график за прием и хранене, както и тренировъчни дни - програма. Четох доста теми, в които се казва, че хранителният режим е най-важен , демек мога да прекарам часове в залата без да кача и грам. Имам много бърз метаболизъм, затова приема на протеин, според мен, е задължителен. Моля ако може някой от вас да ми препоръча изпитана диета за покачване, както и тренировъчна програма за покачване. Благодаря за вниманието.
02.05.12
10:43
И аз съм взимал протеин от аптеката предимно биогейм,но го спрях защото някъде четох че не отговарят на това което пише като хранителни стойности