Програма за гърди - мнения и препоръки

Темата е заключена.

02.05.12
16:25

Здравейте, на 15 съм, 171 висок, 66 кила, знам че трябва да кача още малко кила, но имам супер гаден ген и качвам 70% мазно. Намерих калкулатор за тегло и трябва да съм 67 кила без мазно. Искам да сваля в корема и гърдите .. имам и още 2 въпроса :)
1. Кое е по - хубаво да се комбинира с гърди ? Бицепс или Трицепс, по време на чистене ? Аз искам да орелефя гърдите и корема само :)
2. Някой казват, че е добре всичките ми упражнения да са за горни гърди, когато правя релеф на гърдите, вие как мислите, програмата добра ли ми е ?

Програмата за гърди мисля да ми е така :
Гърди :
1. 3 серий по 12 на лежанка с различни килограми
2. 3 серий на наклонена лежанка с дъмбели по 12 повторения за горна част
3. кофички - колкото мога
4. флайс с дъмбели 3 по 8 с повече кила или 3 по 12 ?
5. примерно 100 лицеви с почивки 5х20

Също така ще взема фет бърнар + глутамин + бцаа

Тичам на стадиона през ден, правя 5-6 обиколки, после лицеви и коремни и после пак така, колкото мога :)
Имам много мазно по корема и гърдите, искам да съм добре за лятото :Х .. Проблема ми е, че тренирам близо 1 година в залата, а в гърдите има много малка разлика, както и в ръцете, сигурно това е от гена. Въобще нямам горни и вътрешни гърди, само долнте гърди са ми добре развити .. добра ли е програмата за релефа, какво мислите ?

Модерация: Дублирана тема.

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 02.05.12 16:26.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1