Моля за съвет за упражнения и режим на хранене

Здравейте, нов съм във форума, както и в тренировките. Ще съм много благодарен, ако някой може да ми помогне! Аз съм на 15 години (правя 16 през декември) и тежа 63кг, което е много малко. Първият ми въпрос е: Как да кача килограми, без химии и хр. добавки?
Правя упражнения от около месец, но с тези килограми трудно ще постигна нещо. Понеже нямам възможност да ходя на фитнес, вкъщи имам една 5 килограмова гира и едно фитнес колело и с това основно тренирам. Пробвал съм се на лост, но нямам достатъчно сила за него. Също така правя лицеви и коремни. Целта ми е да заякна и да стегна корема, като по възможност и да се появи някоя плочка :Д Съвети?
Благодаря предварително! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1