03.05.12
11:10
Здравейте, половината ми въпроси не са за този раздел, но да не пълня форума с теми ще събера всичко в една.
Моята цел е да сваля около 7-10кг и да си стегна тялото.
В момента съм 82кг след като зимата качих около 7-8 килограма. И преди ми се е случвало зимата да “наддам” с някое друго кило и след това като дойде лятото си ги свалям, без да тренирам, без да спазвам диети. Сигурен съм, че и сега ще отслабна, просто искам да забързам процеса с трениране и някаква диета. Въпросът ми обаче е каква диета да спазвам? Колко пъти на ден да ям, и какво?
От понеделник започнах да тренирам по една програма ( http://www.bb-team.org/workout/4011_3-mesechna-kragova-trenirovka-za-nachinaeshti ) и тъй като мисля да започна да бягам (за отслабване) - другият ми въпрос е кога е най-удачно да бягам? В дните в които ходя на фитнес, в дните които почивам, или може и в двата случея?
Може ли в дните които ходя на фитнес и в дните които почивам да си тренирам в къщи (коремни преси, скачане на въже, лицеви опори и т.н)
И последният ми въпрос относно програмата. Там пише да изпълнявам всички упражнения по два пъти, но тъй като не усещам да се натоварвам много, се чудя дали да не ги правя по 3 пъти? Казаха ми да вдигна тежестите, но на доста от упражненията ако вдигна тежестите няма да мога да ги изпълнявам и ще ми дойде доста зор. Та ... как ще е по-добре - да правя всички по 3 пъти или да вдигна тежестите на тези които мога и пак да ги изпълнявам по 2 пъти?
Благодаря ви предварително.
Николай.