Търся идеалния хранителен режим за 16-17 годишни Лекоатлети !

05.05.12
16:21

Здравей те, бих искала да си създам режим на хранене. Занимавам се професионално с лека атлетика (Спринт 100-200м).
Аз съм на 16 години и през юни ставам на 17. И аз и майка ми прочетохме много статии и разгледахме доста хранителни режими, но тъй като имам още малко да раста не предприемам строга диета.
Бихте ли ми помогнали защото съм доста объркана ?
Благодаря предварително! :)

S!

05.05.12
19:57

1.Защо пускаш 100 теми ?
2.Защо под “Хранителен режим” разбираш някакво задължение ?
3.Защо мислиш, че ще ти попречи на растежа ?
4.Не си ли чувала, че щом нещо кара тялото да се преобрази и да стане по-хубаво, по-силно и т.н., то това нещо е полезно? Тоест, тоя “Хранителен режим” е полезен за теб и трябва да се създадът такива навици още от както си била малка, защото това няма да ти попречи, а само ще помогне. Нима мислиш, че с приетите тука “Храни” като пици, мици, жици и т.н. ще растеж и няма да ти попречат, а описаните в “Хранителните режими” ще ти забавят растежа ?

21.06.12
17:29

Благодаря за съвета ! :)
Но пици, мекици и изобщо храни от този сорт отдавна съм забравила. Тук става въпрос за хранителен режим за лекоатлети!
И ще се радвам, ако някой може да ме насочи!
Още веднъж благодаря и очаквам вашите съвети!!! :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1